|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה בקשר לדרך שלי ל 'אורחים באתר'.
אני רוצה לכתוב את האורחים שנמצאים באתר, וחשבתי לעשות ככה (בהנחה שלמשתמשים רשומים יש קוקיז):
= כניסה לדף. - האם יש קוקיז? - יש. - לא קורה כלום. - אין. - מתחיל סשן. - כתיבת רשימת הסשנים ע"י לולאה עם הפונקציה mseason_list או mseason_listvar . = יציאה מהדף. - האם יש קוקיז? - יש. - לא קורה כלום. - אין. - חיסול סשן. עצות? דעות? תגובות? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא חושב שזה אפשרי למימוש, תנסה לעשתו כזה דבר ותגיד לנו אם הצלחת,
הינה קוד מתאים (בהנחה שיש מערכת הרשמה): = כניסה לדף - בדיקה האם קיים סשן/קוקי של השם משתמש וסיסמא (הסבר: האם המשתמש מחובר) - אם כן, ====================== - הכנס למסד רשומה חדשה עם שם המשתמש לטבלה online: PHP קוד:
אם לא, ====================== - אל תעשה כלום ====================== - קריאת כל הרשומות הקיימת בטבלה online ע"י לולאה, ועל כל רשומה נקדם את $i באחד: PHP קוד:
![]() עריכה: לא אמרתי לך איך מוחקים כשהמשתמש יוצא מהדף, כי ממש אין לי מושג איך הסקריפט יודע שחלון נסגר.. Last edited by LosNir; 14-04-06 at 06:19.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מה שכתבת סותר את עצמו:
אתה אומר שאם הוא מחובר אז צריך להכניס נתונים לטבלה.. אבל אם הוא מחובר הוא לא אורח...... לפי דעתי מה שכתבתי ניתן ליישום בקלות. אני אלך לחפש את הפונקציה או מה שזה לא יהיה ל 'איך יודעים כשהאורח יוצא מהדף'. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
רק שאתה אומר: - מתחיל סשן. - כתיבת רשימת הסשנים ע"י לולאה עם הפונקציה mseason_list או mseason_listvar . מה שם הסשן? תיתן יותר פרטים.. ולמה לכתוב את הסשנים? אתה אמור לבדוק כמה סשנים יש, ואז להדפיס את הכמות. וכשתמצא את הפונקציה שבודקת אם המשתמש יצא, ותגיד לי ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
למשל: HTML קוד:
<body onunload="window.location=('remove.php?user=$user')">
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אוקי, תודה.
אני יכול פשוט לעשות: HTML קוד:
<body onunload="window.location=('<?$seassion_destroy?>')">
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובעצם, אם הוא יוצא, איך זה יעביר אותו עמוד?! ![]() בכל אופן, אני רוצה שזה יבצע פעולה ולא העברת עמוד. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תנסה לעשות את זה עם טבלה מסוג MEMORY ולא MyISAM
זה אפשרי אבל מסובך ולא נראה לי אפשרי בלי משאב (קובץ, מסד וכולה) וביציאה,אתה חייב לבצע הפנייה לדף מסויים (unload). ד"א, זה session_destroy ולא seassion |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|