|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[הצעה] מדריכוני "הצגת מקרה והסברתו".
חשבתי על רעיון נחמד מאוד , האשכול בעיקר מופנה לשי המנהל ולהנהלה הראשית בעלת הגישות.
נכון שקרה לכם פעם שרציתם לכתוב מדריך, המקושר למדריך אחר , על מנת להרחיב על נושא מסויים מבלי להתחילו מחדש ? אני לפחות כן, ברצוני לפתח נושא מסויים ולהרחיב עליו, אך אין זה יחשב מדריך. אז אני חושב שצריך לפתוח תת פורום שיכליל בתוכו "מקרים והסברתם" (לדוגמא לולאה מקוננת אם תנאי בתוכה שמבצעת מקרה מסוים-פיתוח הנושא "לולאות") וירכז את המדריכים שנכתבו. אני מבקש גם את דעת הציבור. המשך ערב מהנה. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, עכשיו הוספתי את המדריך שלך לאשכול ההוא...כי שכחתי מתי שכתבת אותו להוסיף. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
![]() אתה אומר שאת רוצה לפרסם מדריכים אחרים מחוץ לאתר ולהסביר מה שקורה בהם? זה לא קצת כמו פירסום פורומים/אתרים מתחרים? מצטער מראש אם אני טועה.
אבל לפי דעתי, זה באמת יכול רק לעזור לילדים מתקשים. גם לפי דעתי אפשר להוסיף מדריכי בסיס לכל מיני שפות ואף על פי שיש אשכול של מדריכים, שיהיו שם הסברים בכלליות על כל שפה, יתרונות וחסרונות וכו', אבל בעיקר להסביר דברים לא מובנים. רק דבר אחד שאסור לשכוח - אם יסכימו בסופו של דבר לעשות את הפורום הזה, לא לשכוח זכויות לכותב המדריך! ![]() עד כאן דעתי, לעבור נא לתגובות הבאות! ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|