|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
3 שאלות על מספר שפות [PHP,JS]
התחלתי ללמוד JS וראיתי המון דברים שמשתמשים בדבר הבא :
getElementsByID מישהו יכול להסיבר לי עליו ?, הוא קשור ל JS ? אם כן למה בסיגל ובוואבמסטר לא הסבירו עליו ? ואם למישהו יש מדריך יותר טוב על JS שיביא ![]() השאלה השניה זה מה זה define בPHP הסתכלתי במנואל ולא הבנתי מה זה ולמה זה שימושי ...:] ואחרומה זה AJAX , מאיפה לומדים !?, צריך לדעת בשביל זה משהו מיוחד ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
getElementById
אמור לקבל מידע מתג כלשהו שיש לו אפשרות להכיל ID לדוגמא: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ערכתי לך את הכותרת קצת...
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
innerHTML - מה זה ?, למה לא רשום על אלמנט ועל זה במדריכים של סיגל וואבמסטר ? id="theId" - בקשר לשורה הזאתי , זה יכול להיות כל דבר מספרים ?.. למה זה שימושי . |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
והinnerHTML זה משהו אחר...זה בשביל לקלוט את כל מה שבין התג והסגירה שלו... ובמדריך של סיגל זה לא נכנס לדברים האלה בJS...זה דברים קצת שונים ממה שיש שם....שם זה בסיס פשוט. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יש לך אתר או משהו שהוא לא בסיס ? שאפשר ללמוד ממנו נורמלי ? =\ |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אוקיי,
דבר ראשון זה getElementById ולא Elements. דבר שני, זה נוצר למען תאימות בין דפדפנים. נכון שאתה יכול לקרוא ככה לערך של input text שהID שלו הוא bla: document.bla.value אבל לא תמיד זה פועל בFF ובOPERA.. אז: document.getElementById('bla').value יהיה יותר טוב.. define- קבוע. במקום לכתוב "Hello! My name is Omer and I know PHP." ארבעה פעמים אני יכול לעשות PHP קוד:
עריכה: innerHTML נותן לך גישה לחלק במשהו (div, span..) אם יש לך div שקוראים לו haa וtextarea שקוראים לו hoo: HTML קוד:
<head> function textToDiv() { div_one.innerHTML=text_one.value; } </head> <body> <div name="div_one"></div> <textarea name="text_one"></textarea> <input type="button" onclick="textToDiv()" /> </body> אולי תחליף את div_one.innerHTML ב div_one.innerHTML.value אם לא פועל. Last edited by BlueNosE; 20-04-06 at 22:10.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אממ..לא...הצעה שלי...תסתכל על דברים שבנויים מJS ואז תסתכל בקוד מקור..כל הDIVים נגללים שעשיתי זה מהסתכלות ולמידה מקוד מקור. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אוקיי INNERHTML - הוא מאפשר להכניס/להציג טקסט בעל תוכן HTMLי.
ולנוגע לID יש לך המון אפשרויות אם זה לציג/להסתיר DIV מסויים ועוד. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא הבנתי מה שנתת לי אמור לעשות ?! זה מה שרשמתי : HTML קוד:
<head> <script type="text/javascript"> function textToDiv() { div_one.innerHTML.value=text_one.value; document.write(div_one.innerHTML.value); } </script> </head> <body> <div name="div_one"></div> <textarea name="text_one"></textarea> <input type="button" onclick="textToDiv()" /> </body> |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|