|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
מבזק: סלקום תקבל ביום א' רישיון להפעלת שירותי טלפון קווי
פרסום ראשון: שר התקשורת בממשלה הזמנית, אברהם הירשזון, יעניק בתחילת השבוע הבא לחברת סלקום רישיון להפעיל טלפוניה קווית בארץ, תוך תחרות ישירה בבזק. גורמים מקצועיים במשרד התקשורת התנגדו למהלך ובענף אומרים כי הענקת רישיון הפעלה הן של טלפונים קוויים והן של טלפונים סלולריים לסלקום עלולה להביא לפגיעה בתחרות בענף התקשורת
תני גולדשטיין שר התקשורת בממשלה הזמנית, אברהם הירשזון, יעניק בתחילת השבוע הבא רישיון לחברה בת של סלקום לספק שירותי טלפון קווי בתוך הארץ, בתחרות ישירה עם בזק. כך נודע ל-ynet. גורמים בענף התקשורת שביקשו לא להזדהות אמרו כי תמוה ששר התקשורת הזמני, אברהם הירשזון, מעניק רישיון מפעיל לטלפון קווי לחברת סלקום שבשליטת נוחי דנקנר, שבועות ספורים בלבד לפני הקמת ממשלה חדשה ומינוי שר תקשורת חדש, וזאת למרות התנגדות של גורמים מקצועיים במשרד התקשורת עצמו. גורמים בענף טוענים שאי.די.בי עשויה לאחד בין שירותי הטלפוניה הקווית של סלקום, ברק וגלובקול וליצור חברה קווית גדולה שתתחרה בבזק, תוך ניצול יתרונה גם בתקשורת הסלולרית. בענף התקשורת יש חילוקי דיעות האם חברה כזאת בבעלות אי.די.בי תקדם את התחרות במשק התקשורת או תפגע בה. את הרישיון לסלקום הכין חיים גרון, סמנכ"ל בכיר במשרד התקשורת. גרון התנגד למתן הרישיון לסלקום, והשר הירשזון החליט לתת את הרישיון בניגוד לדעתו. עם זאת, גורמים במשרד התקשורת טוענים שהתנגדותו של גרון למתן הרישיון לסלקום לא נבעה מהחשש לפגיעה בתחרות אלא מבעיות טכניות במבנה של החברה הבת שהקימה סלקום לצורך אספקת שירותי הטלפוניה הקווית. גם פרטנר תבקש רישיון מפעיל עד כה הוענקו רישיונות לשירותי טלפוניה קווית ארצית לבזק, לחברת הכבלים, לקווי זהב ולחברת גלובקול . סלקום תהפוך לחברה הראשונה שתספק גם שירותי טלפוניה קווית וגם שירותי טלפון סלולרי. החברה המתחרה בסלקום, פרטנר, עומדת לבקש רישיון דומה בשבועות הקרובים. לפי שעה, מירס ופלאפון אינן מבקשות רישיון לאספקת טלפוניה קווית. סלקום וגלובקול שייכות שתיהן לקבוצת אי.די.בי שבשליטת נוחי דנקנר. אי.די.בי היא גם בעלת השליטה בברק בנטוויז'ן, המתכוונות אף הן לבקש רישיון לטלפוניה קווית פנים-ארצית. אי.די.בי. ביקשה להתמודד במכרז להפרטת חברת התקשורת בזק, אך הממונה לשעבר על ההגבלים העסקיים, דרור שטרום, מנע ממנה את ההתמודדות בטענה שמתן טלפוניה קווית לאי.די.בי השולטת בסלקום עלול לפגוע בתחרות בענף התקשורת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3242076,00.html או בקיצור, בזק כבר לא תיהיה מונופול, יתכן מאוד שנראה גם ADSL על סלקום, המחירים יצנחו, תיהיה תחרות ואולי גם החבילות Upload יעלו ((:
# 2 |
הוסטסניון
|
יפה יפה :P, עכשיו יהיה לי בבית רק סלקום חח
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז בעצם כמו שיש בזק היום (02,03,04,08 וכו'..) והוט (077) אז יהיה גם סלקום?
# 4 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
072-212-1212 מוקד התמיכה של 012, גם להם יש טלפון קווי, אני אישית מעדיף את של HOT. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
מעולה
לפחות המחירים יהיו יותר זולים בגלל המלחמה |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עכשיו בזק החוצפנים האלה יורידו את המחירים של הקו, פעם לא היו לה מתחרות..
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תאמין לי עם אמא כמו שלי, לא בעיה לקבל מחיר זול בבזק ![]()
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
הלוואי ויביאו את חבילות ה-DSL לארץ... חבילות שבהם האפ והדאון שווה
![]() ככה יביאו לנו חבילות של 10 מביט ובגלל התחרות זה יהיה ב-50 שקל כולל תשתית וככה נוכל לפתוח שרתים בבית :P ***אני יודע שזה נשמע הזוי אבל זה בצחוק P: |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() חחח... אני רוצה קו TL... זה משהו בסט... 50MB מקובע... עם דבר כזה אני פותח מיני חווה ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|