|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
מס הכנסה- אם אני רוצה לפתוח אתר תדמיתי..
שלום,
אם אני רוצה לפתוח אתר תדמיתי לתכנות שלי כבן אדם פרטי, ואני רוצה להציג באתר מערכת שלי וכד', ואני רוצה למכור באתר דברים מוכנים וגם דברים מוזמנים אישית. עכשיו השאלה שלי היא אם אני צריך רישיון ממס הכנסה לפתוח את האתר? מדובר בסכומים שיכולים להגיע עד ל1000$ בחודש גג.. תודה לעוזרים. **להעביר אם לא מתאים לפה, לא הייתי בטוח** |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אפילו אם אתה הולך לשווק מערכות בשקל אחד אתה צריך להרשם כעסק.
זה לא משנה איזה סכום |
![]() |
![]() |
# 3 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אם אני מציע שירות מותאם אישית ללקוח ולא קבוע מראש?
זתומרת, רק מציג תיק עבודות ודרכים ליצירת קשר... |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לרשום נא להעביר זה לא פתרון, אני יעביר את זה אבל זה יעלה לך בהזהרה, בפעם הבאה אם אתה לא בטוח שלח הודעה לאחד המנהלים, כולנו נשמח לעזור לך.
מועבר. יבגני |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
זה לא קשור האתר למס הכנסה מס הכנסה זה בשביל שהעסק יהיה חוקי
אם אתה רוצה להיות חוקי במדינת ישראל תירשם אם זה יהיה חפיף ככה אז אל תירשם. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אתה צריך לדווח כמה הכנסות שנתיות יש לך ואז להגיע עם זה למס הכנסה (אם אתה מתחת לגיל 18 אתה צריך לבוא עם אפוטרופוס)
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Guest / אורח
|
לדעתי תירשם כעסקה " פטור ".
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
כמה תשובות
ראשית - הכי טוב לדבר ישירות עם מס-הכנסה (אפשר גם טלפונית) ולשאול אותם.. הם לא רעים כפי שהרבה חושבים.
שנית, מנסיוני האישי, תתחיל לעבוד... תראה מה קורה עם העסק... כמה אתה מתחיל להרוויח ולהכניס... אם אתה מתחיל להרוויח תרשם כעוסק מורשה "פטור" כפי שצויין כאן... בלי לחץ לאט לאט... הרישום הזה יעזור לך בעוד היבט חשוב שזה אופן ההצגה של העסק שלך כלפי לקוחות, זה נראה יותר רציני שהעסק הוא עסק מורשה. במידה וההכנסות שלך יעברו את רף הפטור אתה יכול להחליף בלי בעיה לעוסק מורשה "רגיל". מס הכנסה לא מתעסקים ומקשים את החיים על עסקים צעירים וחדשים, לכן אין לך מה לחשוש. בכדי להירשם כעוסק מורשה אתה לא צריך יותר מדיי פרט לתעודת זהות ועד כ-300 שקלים ברבעון שנתי (3 חודשים) וזאת בכדי לכסות על ההוצאות של הרואה חשבון שלך (שניתן לעיתים לוותר עליו). מרום. Last edited by Marom; 26-04-06 at 01:34.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|