|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Member
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מעצב רציני למספר פרויקטים
שלום,
אני מחפש מעצב מוכשר ורציני כדי להעביר לו 2 פרויקטים בהמתנה. 1. אתר תדמיתי לחנות בגדי תינוקות: עיצוב עמוד שער + 4 עמודים פנימיים. הנפשת פלאש קלה בבאר. * קים לוגו בפורמט Png, אפיון אתר מוכן לעבודה מידית. 2. אתר תדמיתי למחסן פרקטים: עיצוב עמוד שער + עמוד פנימי אחד. פתיח פלאש מותאם לאתר. עיצוב לוגו וקטורי. * אפיון אתר מוכן לעבודה מידית. התשלום עבור כל פרויקט בסיבובת 1000-1200 ש"ח. אני מחפש אך ורק מעצב רציני בעל ידע בפלאש, עדיפות לאיכות גבוהה ולא למחיר נמוך. תהיה אפשרות של המשך שיתוף פעולה במידה ותוגש עבודה טובה באמת. הגשת הפרויקטים ע"י קבצי Psd, Fla בלבד. אבקש לקבל תיק עבודות רק ממעצבים שיודעים שיוכלו לספק את הכל באיכות גבוהה: Admin@build4-u.net ולציין פרטי יצירת קשר נוחים. * רק ההצעה המתאימה ביותר תקבל מענה. תודה.
# 2 |
משתמש חדש
|
אם אתה צריך אחסון אתה מוזמן לפנות אלי
ליצירת קשר ופרטים נוספים פלא - 0509222436 icq - 102077794 מסנג'ר - adam_rubin13@hotmail.com סוף שבוע טוב בכבוד רב אדם רובין
# 5 |
חבר על
|
לתינוקות הייתי ממליץ לך על שחר, יש לו את הסגנון -
www.opacity.co.il |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אני אשמח לעבוד איתך.
אבל אני לא מתעסק בפלאש אבל אם זה לא מפריע שיש איתי מישהו צמוד - dcb או galt אז אשמח ואני מקווה שיהיה לי זמן לשלוח לך אימייל עם התיק העבודות החדש שלי שעולה =] 259481271 bhrprhsni@hotmail.com |
![]() |
![]() |
# 10 | ||
Member
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|