|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אתרים גדולים וקטנים לפרסום האתר שלי אצלהם
מחפש אתרים גדולים וקטנים לפרסום האתר שלי אצלהם
התקציב שלי בחודש עד 600 שקל... למי שיש אתר רציני ורוצה לקבל כסף על פרסום שיציע כמה כניסות להראות תאתר ואת הסטטיסטיקה ולהשאיר פרטים **הכסף יכול להתחלק בכמה אתרים למשל באתר מסויים תלוי לכניסות 150 שקל ובאתר איקס 300 שקל תלוי זה עד 600 שקלים מחכה להצעות יום טוב |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
אתה מוזמן ליצור קשר.
יש באתרי אפשרות לפרסם ע"י SMS, אבל ישנה אפשרות לפרסם גם בתשלום חודשי(ועוד כמה פרמטירים טובים יותר למי שמשלם לחודש), האתר המדובר הינו www.freetopsite.co.il מעל ל 3400 כניסות יחודיות ביום. המסנג'ר שלי מצויין בחתימה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
Megas.co.il
מעל 2500 יחודיות ביום. BestSites.co.il http://bestsites.co.il מעל 2000 יחודיות ביום. ליצירת קשר - הודעה פרטית.
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
www.tic-tac.net
פורטל נוער, אם אתה מעוניין בסכומים מוזלים של ממש, צור קשר - 237329 (אייסי) פלאפון - 0507292604. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
צור קשר פרטים בחתימה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|