|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
[שאלה] למה אדסנס לא תומך בעברית (windows-1255)? ומה גורם לכך?
שלום לכל המשתמשים היקרים,
ברצוני לדעת למה גוגל אינו תומך בעברית, או במילים אחרות למה הוא לא תומך ב <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" />? ולמה רק ב <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> ומה ההבדלים בין windows-1255 ל-utf-8 שגורמים לגוגל לא לתמוך ב-windows-1255? ואיך אני יכול שהאתר שלי יהיה utf-8? רק לשנות למעלה את הקידוד או שצריך לעשות משהו מיוחד ומסובך? ואם האתר שלי הוא בקידוד windows-1255 אין להודעות אדסנס שלי משמעות או איך זה בעצם עובד? תודה לכולכם.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
ככה,זאת ההחלטה שלהם
כדי להמיר ל utf-8 זה לא מספיק לשנות את התגי מטה,אתה צריך ליפתוח כל קובץ ב notepad ולישמור אותו ב utf-8 ואם האתר שלך בקידוד השני אז כנראה יוצגו פירסומות של גוגל אבל רק הפירסומות שאתה לא מקבל עליהם כסף. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
זו לא סתם החלטתם,
הם כנראה לא סיימו להגדיר את הרובוט אדסנס בצורה מלאה שתתמוך בעיברית... UTF-8 זה קידוד עולמי שתומך כמעט בכל שפה (ז"א תוכל לכתוב בסינית באתר שלך, וזה עדיין יוצג טוב ולא סימני שאלה - אבל כמו שנאמר ליעיל, צריך לשנות את כל הקובץ ל UTF-8 לא רק מטה).
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
וגם אף אחד לא מחייב אותך להשתמש בשירות שלהם. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
א. אני לא בטוח שהוא הכי נפוץ. בטח שלא אם תסתכל על אתרים באנגלית, שבהם גם גוגל עובד בלי UTF. ב. ועדיין אני אומר שאם מיקרוסופט היתה עובדת רק עם תקן קידוד אחד... |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
זאת אומרת ש..? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
בינתיים, לא ידוע לי על מהנדס שעובד בגוגל.. ככה שאף אחד לא יוכל לענות לך על הסיבה המדויקת.
אבל מה שכן חלקנו יודעים זה שגוגל משתמשים בקידוד הזה משום שהוא קידוד נפוץ, ותומך כמעט בכל השפות.
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
זה הבסיס של הבסיס. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט: