שלום לכם,
למי שעוד לא הספיק להכיר אותי, שמי מושיק ברק ואני מנהל אקספרט-סרב.
קודם כל, נתחיל בכך, שסוף סוף לאחר "חודשים רבים" ולאחר כשלונות רבים, הצלחנו להקים את האתר החדש שלנו עם מערכת חדשה, תכנות מצוין שתוכנת ע"י דניאל טוני- ברצוני להודות לו גם בנושא הזה על התכנות והשרות המצוין! - ממליץ בחום.
למעוניינים לראות את העיצוב ה"ישן", הנה הוא בקישור אחר:
www.expert-serv.co.il/2/ אנו מעוניינים למכור עיצוב + תכנות + מערכת ניהול תוכן +קבצי מקור + כרטיס ביקור + באנר פרסום - של האתר הישן, מי שמעוניין, אשמח אם יצור איתי קשר בפרטי או בפלאפון.
אני רוצה להתנצל מראש, במידה ואחד מהדפים אינו פעיל משום שכרגע לא כל השירותים שלנו פעילים.
אקספרט-סרב רשומה כחוק ומספקת קבלות, מספר עוסק רשום: 059010769
כרגע אין לנו גישה בפורום הוסטס כעסק רשום משום שיש מעט עיקובים ובעיות עם המסמכים, בקרוב נסדר את זה בצורה סופית.
ברצוני להודיע לכם, שאני לא אהיה פה ממחר (יום חמישי) עד יום ראשון בשל ארוע משפחתי (=שייט באונייה Magic 1 לקפריסין וטורקיה נדמה לי ), וכן, שותפי נימרוד גם נוסע לטבריה ולכן שנינו לא נהיה פעילים, דימה מנהל הוסטרום התנדב לתמוך בינתיים את לקוחותינו עד שנחזור, פרטיו של דימה:
וכן, יש לנו מנהל תמיכה מצוין - עמיטל מלכא, אשר יש לו גישה מלאה לשרת, כך שיוכל לתמוך בלקוחות מצוין, בקרוב מאוד הוא יקבל עוד קידום בחברתינו.
פרטים ליצירת קשר עם מנהל התמיכה:
שם מלא : עמית מלכא
תפקיד : מנהל תמיכה
פלאפון : 0508525190
אימייל : AmitMalka10@Walla.Co.il
מסנג'ר : AmitMalka10@Walla.Co.il - לא זמין כל כך
אייסיקיו : 272653652
מבצע חדש יצא לדרך - כל הרוכש דומיין ישראלי\עולמי לשנה לפחות - מקבל אחסון "חבילה אישית" - (150 מגה, 15 ג'יגה תעבורה - כל השאר ללא הגבלה!) במתנה!
כמו ששמתם לב, המחירים ממש קפצו, ולכן כל הלקוחות החדשים שנכנסו אתמול לחברה (לא מעט ) פשוט זכו ב"מחיר חינם" !
אקספרט-סרב מחפשת אנשי מכירות ואנשי תמיכה, כל המעוניין - מוזמן ליצור קשר.
זהו כרגע, בקרוב נעדכן אתכם עם עדכונים נוספים.
בברכת חג שמח והמשך יום נעים,