|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עסקי השרתים איך כל זה הולך?
טוב בעיקרון אני מסתכל על העסקי השרתים ואני לא ממש מבין איך הכל הולך שם
מאיפה מגיע הרווח: טוב אז הבנתי שארון עולה 5000 שח לחודש (1000$) שרתים שכיום מציעים הם לרוב עולים 5000 ל P4 8000 לקסאון 10000-12000 דואל קסאון עכשיו ישנה התחייבות ל 36 חודשים ז"א 3 שנים אז כניראה אתם לוקחים הכל בתשלומים OK נחלק כל שרת ל 36 P4 140 225 XEON DUAL277 המחירים של היום P4 500 XEON700 DUAL 900 המחירים מעוגלים מאחת החברות ז"א נישאר לנו איזה 360 470 620 נניח יש לנו 5 לקוחות שזה די הרבה יחסית לכמות העסקים שאני רואה כאן וכמות החברות הקיימות אז נניח הרווח שלנו 1800 2350 3100 עדיין אין לכם את ה 5 אלף האלה נעלה עוד את מספר הלקוחות נניח ל 10 3600 4700 6200 בהתחשב שהרוב לא קונים את הDUAL XEON סה"כ מרווחים בממוצע מרווחים 5000 שזה הארון שלכם עכשיו צריך גם להחזיק מתחזק ולשלם לו נסיעות שזה עוד הוצאות, תחזוקי שרת והוצאות נוספות אז איפה ההגיון בכל העסק הזה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
1000$ ארון?
p4 = 5000 שקל? תבדוק מחדש את המחירים, מה גם...שאם אתה משכיר 350 שקל ל P4.. אז כן, יהיה לך יותר קשה לעשות רווח. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בעיקרון אני זוכר שבתחילת השנה היה נושא על השכרת ארון ב 012 והמחירים היו כאלה |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
ארון ב012 נע סביב ה-500 דולר (כאשר חצי ארון נע סביב ה-350)
שרתי הP4 שמושכרים כאן הם לרוב דרעק (לוח זול, זכרונות זולים) ויכולים להגיע עד 3100 ש"ח במידה ונרכשים כבודדים (ואני מדבר עם 2 ג'יגה זכרון), השרתים היותר איכותיים (Pendit של אסוס) מגיעים למחיר של בודד 3500 ש"ח (לא מנסיון, מסקרי שוק בלבד), שרתים ממש איכותיים (SuperMicro לדוגמא) מטפסים באמת עד גבול ה-4500. שוב, כל המחירים הם למחשב בודד, קניה של מחשבים רבים מורידה את העלות PER שרת. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אאםם OK עכשיו מסתדר לי די טוב הרעיון של השכרת השרתים
אבל אם ככה אז המחירים שמוצעים די מוזרים אחסנת שרת U1 עולה 200 שח השכרת שרת P4 עולה 500 שח עכשיו אם המחירים שאמרתה כרגע ניקח נניח את הבינוני שעולה 3500 ובתשלום חודשי 100 שח סה"כ אפשר לקנות שרת כי בכל מיקרה אני מתחייב לשלוש שנים אני אפרוס את השרת לתשלומים של 100 שח ואחסון שלו יעלה לי כמו שהבנתי 200 סה"כ 300 למה אז להציע לאנשים ב 500?אין פה ממש היגיון אתם מורידים איזה שירות אם אני משלם רק על אחסון? או משהו? ד"א אם המחירים באמת כאלה זה די פשוט לפתוח עסק שרתים ... תמיד חשבתי שכל העסק יעלה מחיר כפול ... ועדיין 200 שח לאחסון שרת נניח ז"א צריך כדי להגיע ל 2500 משהו כמו 12 לקוחות =\ Last edited by snow; 01-06-06 at 16:19.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי
|
אכסנת שרת לא עולה 200 ש"ח, אולי במקומות הזולים ביותר שלאו דווקא אומרים הטובים ביותר
אותו הדבר לגבי P4. בכל אופן, כשאני מדבר על המחירים האלה אני מדבר על חומרה ג'אנק, וזה באמת מה שתמצא אצל הרבה ספקים היום, לוחות אם של ECS...זכרונות מהשטחים וכו'. כי אתה צודק בחישוב שלך, רק כדי לחסות מחשב (ושים לב, מחשב..ולא שרת) במחירים כאלה יש צורך ב-7-12 חודשים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
זה לא כזה פשוט, מניסיון
![]() כשאתה מציע ללקוח שרת ייעודי ב-500 ש"ח לחודש זה לרוב ללא כל התחייבות והוא יכול אחרי חודש לעזוב. אם אתה כבר מתחייב לחברה מסויימת ל-36 חודשים אז אין ספק שעדיף לך לרכוש שרת ולשלם לאותה חברה על אחסונו בחוות השרתים בלבד. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תוקן
![]() הרבה עסקים מארחים שרתי U1 ב200-250 ש"ח. אגב,לכסות ולא לחסות ![]() Last edited by pReDaToR.; 01-06-06 at 18:02.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
OK הבנתי העסקי שרתים של לפני שנה ביכלל השתנו...
עדיין סתם מעניין אותי כמה אתם בערך מרווחים מהעסק הזה ספציפית? נטו ד"א אני רואה פה מישהו מQ HOST? כמה זמן לא שמעתי עליכם - חשבתי כבר ניסגרתם חחח לאיזה נוסטלגיה לפני חמש שנים היתי לקוח שלכם Last edited by snow; 01-06-06 at 17:06.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
זה שהרבה עסקים עושים את זה..זה לא אומר שזה טוב לעסק, אם תבחן את העניין, תגלה שאתה מקבל את מחיר האכסון כמעט במחיר של העסק, אז זה אומנם טוב בשבילך, אבל לא ממש טוב לעסק.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|