|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() שלום.
אני מעונין לעביר ביקורת על רום המכונה בכינוי : DragonRom ![]() לפני כחודש רכשתי מרום מערכת במחיר אנטראקטיבי שהוא עשה מחיר מעולה למערכת משוכללת. מערכת אם כמה וכמה פיצ'רים וכו'. רום עשה לי מחיר מעולה - לא לקח מקדמה ![]() עשה את העבודה בחריצות ( תוך שבוע הכל היה מוכן ) סיים קיבל תשלום וישר קיבלתי את המערכת. כמו בכל מערכת שניבנת ישנהם באגים אשר המתכנת עצמו לא מוצא אחרי סריקה לאחרי שמצאתי תיקן וסידר. לאחר כמה ימים שיגעתי אותו בהלבשת עיצוב לעיצוב אחר כמו כן לאחר שובע נוסף החלפתי עיצוב אחר ושיגעתי אותו שוב ומה ?! רום ![]() ![]() עכשיו אני בא אילו ומבקש ממנו לשנות את העיצוב שוב לעיצוב סופי למערכת. הבן אדם הסכים לכך ללא שום תלונות. לסיכום: אחלה של בן אדם כמתכנת עושה עבודה מצוינת במחירים מעולים ! מספק את המוצר בזמן ומתקן ומתגמל בעת הצורך! יודע את מלאכתו היטב. בקיצור אמשיך לעבוד איתו גם בפרויקטים הבאים שלי! בחירה בו תיהיא בחירה מעולה לכל אדם! ליצירת קשר איתו : איסיקיו: 4-119-098 דואר אלקטרוני: DragonRom@Gmail.Com -----------^ |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אז למה הפרצוף האדום על הנושא??
כל הכבוד לרום... |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
טוב לדעת
|
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
טוב לדעת , אך משיכת תשומת הלב הזאת מוגזמת.
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
טוב לדעת!
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כל הכבוד לרום! או כמה שאומרים הזקנים בימינו... הידד! ![]()
# 8 |
חבר על
|
בן אדם זהב שאוהב לעזור הוא עוזר לי תמיד...
|
![]() |
# 9 |
אחראי פורום
|
נחמד...
שמעתי כמה ביקורות טובות עליו ![]() בהצלחה!
משתמש - היכל התהילה
|
LOL כל הזמן חיכיתי לקטע שבו תהיה הביקורת הרעה, והיא לא הגיעה
![]() טוב לדעת =] |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|