![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
צריך מערכת של עצומה
חבר שלי אמר לי רעיון שלו לאתר והסכמתי לעזור לו
אז אני מבקש פה ממתכנת אם יוכל לעזור לנו בלי תמורה כפסית בתיכנות של עצומה האתר שהוא אמר לי שהוא רוצה לפתוח הוא אתר מידע על החברה ואנס שהיא חברה אנטישמית והרבה ישראלים לא יודעים את זה וממשיכים לקנות ממנה דברים דבר שאולי אם היו יודעים לא היו ממשיכים האתר לא בה להגיד למי שייכנס אליו מה לעשות ..כל אחד ייכנס יראה את המידע שנציד את הטענות ויחליט מה שהוא רוצה אחרי שהוא ייצא ממנו מספיק לנו רק שאנשים יידעו שהיא חברה אנטישמית ולמה ושזה ייכנס ללקסיקון העצומה תעזור לנו לפרסם את האתר כי שאנשים מעבירים מאחד לשני באייסקיו או באימיילים או מפרסמים במקומות שונים זה ייקדם את האתר וייתן לו יותר חשיפה וגם זה הדבר היחידי שהגולשים יהיו שותפים בו באתר אם יש פה מתכנת שהיה מוכן לעזור לנו ולא מבין בעצמו מה אנטישמי בואנס אז אני יביא את הדוגמא הראשית.. כמעט בכל הסוליות של ואנס על הסוליה עצמה יש מגני דוד ככה שמי שהולך עם נעלי ואנס בעצם דורך על מגן דוד בכל צעד אפשר גם לחשוב על הקטע של ההמשכיות.. הלכת לים עם נעלי ואנס אתה בעצמך דרכת על הסמל שאתה אמור להיות גאה בו ביותר יהודי בזמן שהלכת עשית הטבעה של מגני דוד בחול ואתה גורם לכל מי שיעבור באותו מקום אחריך לדרוך על מגני דוד בדיוק כמוך.. וגם אם ואנס לא אנטישמית שזה דבר שהרבה היו רוצים להאמין בו זה עדיין לא משנה את העובדה לדוגמא שהבאתי פה ומה גורם שהולכים עם הנעליים שלה |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
יש מערכת עצומות בחינם ב www.postool.co.il
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|