![]() |
# 1 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
עיצוב+תכנות ראשונים שלי
שלום סוף סוף סוף
הצלחתי לבנות לי עיצוב הוסטינג חדש שלי פרטי וגם הצלחתי לתכנת אותו יש יש יש מזל טוב לי העיצוב הוא די בישביל חבר שלי הוא ביקש אז ניסיסתי לעשות לו והצלחתי הוא גם עזר לי בעיצוב הנה העלתי אותו לשרת http://magnet-f.net/index.html הוא מתוכנת יש דפים יש הכל רק הבעיה היא שאני לא יודע לתכנת אותו לעמוד עצו שאני לוחץ על כפתוח זה מעביר אותי לדף בימקום שזה יפתח בעמוד עצמו ודרך אגב פעם ראשונה שאני מתחנת דרך הפוטושופ תודה כנסו אלי לאיסיקיו כי יש לי בעיה ואני רוצה לסדר אותה בתכנות בבקשה איסיקיו:9044303 אני רוצה תגובות על העיצוב ועל התכנות תודה בברכה יקיר |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אתה עוד תשתפר
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Member
|
אממ הבעיה העיקרת היא הצבעים שבחרת
הם מסנוורים ולא משתלבים טוב [בעיקר לא עם הרקע הלבן :qqb001: ] שאר העיצוב רגיל לא הכי מושקע יש איפה לשפר אבל ממש ממש ממש נחמד לעיצוב ראשון. בהצלחה בהמשך! :qqb003: |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
נחמד לעיצוב ראשון
התכנות לא טוב ב Ff
# 5 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
תודה רק שיש לי בעיה קטנה עם התכנות תיראו מה הבעיה
נכון בכל חברת איכסון שאתם ניכנסים אז אתם באים לילחוץ על כפתור וזה ניפתח לכם האותו עמוד הכון אז תיכנסו לעיצוב שלי ותילחצו על איזה כפתור וזה יפתח לכם בדף חדש משהו יכול ללמד אותי לתכנת את זה על אותו עמו בעיכרון אני יודע לתכנת והכל רק אני רוצה לילמוד אין לתכנת את זה לאותו עמוד ושזה לא יפתח עוד דף אני רוצה לתחנת את הדף של הכפתור לדף הברוכים הבאים שיש שם ככה שאני לוחץ על הכפתור זה יפתח לי אותו בדף ברוכים הבאים יש מצב משהו מלמד אותי????? תודה |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נחמד לראשון..
שפר לוגו... התכנות לא משהו אבל זה ראשון שיהיה בהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Member
|