|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[php] אף פעם לא הסתבכתי עם קטגוריות כל כך..
שלום..
אני בונה מערכת פורומים ונתקלתי בבעיה.. בדף הכי ראשון (INDEX) אני מוציא מהטבלאות את הפורומים ואת הקטגוריות... יש לי שאילתה להוצאת הקטגוריות ויש לי שאילתה להוצאת הפורומים.. ותמיד שאני מנסה לסדר אותם ביחד זה לא יוצא.... הנה הקוד: PHP קוד:
קטגורית בדיקה שניה תמיכה ב PHP קטגורית בדיקה פורום באגים במערכת קטגורית בדיקה רעיונות לפיתוח המערכת קטגורית בדיקה עזרה ב HTML / CSS / JavaScript כמו שאפשר להבין, יש 2 קטגוריות במערכת... אבל למה כל פעם שיש פורום אחר אז זה רושם את השם של הקטגוריה עוד פעם? הוא רשם את השם "קטגורית בדיקה" 3 פעמים כי יש בקטגוריה הזאת 3 פורומים.. איך מתקנים את זה שזה ירשום רק פעם אחת? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יכול להיות מאוד , איני בטוח , תדפיס את שם הקטגוריה מחוץ ללולאה הפנימית שקוראת את הפורומים, כיוון שע"פ הבנת הקוד אפשר לראות כי הדפסת לכל פורום את הקטגוריה מחדש, אך שוב , איני בטוח.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
מור צודק.
את ההדפסה של הקטגוריות עשית בתוך הwhile השני, ככה שכל פעם שהוא מדפיס פורום הוא מדפיס קטגוריה, תוציא את ההדפסה של השם של הקטגוריה לwhile הראשון, ואז הוא ידפיס קטגוריה, את כל הפורומים שיש בה, ואז את הקטגוריה הבאה ואת כל הפורומים שבה וכך הלאה. בהצלחה!
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
לא הבנתי ממש מההסבר.. אתה יכול להדגים לי את זה על הקוד? תודה |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
זה עדיין מציג את אותו דבר.....
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
צודק , לא שמתי לב :
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
וואי סבבה ממש תודה רבה עזרתם לי מלא אבל עכשיו יש לי עוד בעיה..
לשלב את זה עם HTML... ככה נראה הקוד HTML: HTML קוד:
<table cellpadding=\"4\" cellspacing=\"1\" border=\"1\" bordercolor=\"$bordercolor\" width=\"95%\" align=\"center\"> <tr align=\"center\"> <td width=\"100%\" class=\"title\">[B]$cat_name[/B]</td> </tr> <tr align=\"center\"> <td class=\"title\"> </td> <td align=\"right\" class=\"title\">פורום</td> <td class=\"title\">הודעה אחרונה</td> <td class=\"title\">אשכולות</td> <td class=\"title\">הודעות</td> </tr> <tr align=\"center\"> <td>$icon</td> <td align=\"right\"><a href=\"index.php?act=forums&op=showforum&id=$forum_id\">$forum_name</a><br>$forum_desc</td> <td><a href=\"index.php?act=profile&id=$poster_id\">$topic_last_post_name</a><br>$topic_last_post_time</td> <td>$topics_count</td> <td>$posts_count</td> </tr> </table> </div> </div> <br> אני לא מצליח לשלב את כל השטויות האלה... את השם של הקטגוריה עם הפורומים שבקטגוריה.. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
יש לי שאלה..
יש לי שאלה
אני לא מנסה לפגוע... אבל תחשב שוב שאם אתה לא מצליח לעשות דברים כה פשוטים איך אתה רוצה להתחיל לבנות מערכת פורומים?
# 10 |
חבר על
|
אם אתה חכם גדול אז בוא תשלב לי את זה שהשם של הקטגוריה יופיע עם HTML פעם אחת בכל הפעמים שהלולאה שבודקת באיזה קטגוריה נמצא כל פורום... וגם הפורום יהיה ב HTML
כשתצליח תגיד לי |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|