|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
MBGB.co.il - ברוכים הבאים
שלום לכל חברי הפורום.
חברת MBGB מודיעה על הפתיחה הרשמית ומתכבדת להציע אחסון מקצועי, מהיר, במיוחד לחברי הפורום גם זול. www.MBGB.co.il לכל חברי הפורום מחירי רצפה לתקופה קצרה: www.MBGB.co.il/hostscoil לחברה שרת פרטי וחיבור עם רוחב פס של 1Gbit ! פרטים למתן שירות ותמיכה אצלי הינם דוד מאיר לוי. אייסיקיו: 8-10-50-70 מסנג'ר: maker11@bezeqint.net דוא"ל: david@mbgb.co.il נייד: 052-3360543 השותף שלי לחברה, שמואל יצחק, וכמו כן גם סוכני המכירות בחברה יכתבו גם הם את פרטיהם בהכרזה זו. *** סוכני מכירות שמעוניינים להצטרף לחברה שיצרו עמי קשר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני סוכן מכירות אצלהם אני יעדכן את חתימתי אחר כך
ליאור |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
חיבור קישורית 1 ג'יגה ? מאיפה משיגים כזה דבר ?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
מחתימים חוזה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
שלום וברכה אני מנהל את חברת MBGB יחד עם דוד.
מחירים זולים במיוחד לרגל הפתיחה, לנרשמים עכשיו. למתן שירותים ותמיכה: שמואל יצחק. איסיקיו: 342243879 מסנג'ר: shmuel611@hotmail.com אימייל: shmuel@mbgb.co.il פלאפון: 0508365325. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
דוד בהצלחה. (:
זוכר אותי? אחלה בן אדם שווה לעבוד איתו.
# 7 |
חבר מתקדם
|
לא עוד אצלי האתר..
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
שכפול דיסקים? O:
בהצלחה.
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
חברה רשומה כחוק? אם לא שים לב להתחיל להשתמש בביטוי שונה מ"חברה" כי אתה עלול מהר מאוד להסתבך.
האתר זקוק לשיפור בכדי לשדר ללקוח יציבות עסקית, כלומר - האתר שמשמש אותך כרגע נראה לי כלקוח פוטנציאלי כאתר של עסק (נקרא לזה כך) לא יציב, שמהר מאוד גם לא יופיע ברשת. כשאני מדבר על שיפור האתר אני מדבר על קידוד נכון של הדפים (להמנע משימוש בתמונות מיותרות, להתאים את האתר לתקן בסיסי לפחות ולדפדפני האינטרנט השונים. בנוסף עבודה מושקעת יותר על עיצוב האתר ותוכנו (לפעמים עדיף לשכור אנשי מקצוע שיעשו את העבודה טוב יותר ממך). אני מציע לך לעבור על אתרי אינטרנט של חברות כמו LiveDNS.co.il, SweetHome.co.il Agate.co.il וכדומה. יש לך עוד הרבה עבודה אם אתה מעוניין להכנס לעסק בצורה רצינית אך כפי שזה נראה עכשיו, תוכל לעשות אחלה כסף בחופשה שלך. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
לזה אתה קורא מחירי רצפה??? 50 MB שטח אחסון ו-5 GB תעבורה ב-30 ש"ח לחודש זה מחירי רצפה?
המחירים בדף שנתת טובים.. אבל מה זה המחירים האלה באתר? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|