![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
דירוג מסחר: (0)
|
במידה והם רשומים כtm (טרייד מארק) אם תקנה את השם מתחם אתה צריך להביא להם אותו, בחינם.
אם הם רשומים כחברה (אני מאמין שכן, או לפחות משהו..) אז זה די טיפשי לקנות את השם מתחם, הרי זה אתר גדול ופופולרי, למה להתעסק איתם? תמצא לך איזה שם מתחם נחמד שאתה רוצה ונדלק עליו ותקנה אותו, בלי שיגוע מאף אחד.
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם אתה כל-כך רוצה אותו, לך עליו! לקנות מאיגוד ISOC שם מתחם nl ? אני לא חושב שהם מספקים כזה הם מספקים: CO.IL ORG.IL NET.IL MUNI.IL AC.IL GOV.IL K12.IL IDF.IL למיטב ידיעתי. בכל מקרה אני לא כל כך מחבב את השירות של ISOC. ובעיקרון אפשר לשנות את ההפנייה של הדומיין, כמובן. אך תוודא שאתה מקבל פאנל ניהול ובו תוכל לשנות את זה ע"י הגדרת DNS מחדש. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הזמנתי אותו ביום שלישי , ביום חמישי התקשרתי לשאול מה איתו והם אמרו שהיו כמה פרטים שלא מילאתי אז הם יישלחו לי למייל אני אדפיס,אחתום ואפקסס להם את זה, הם שלחו לי רק ביום ראשון והם בקושי עונים לטלפון, השעות עבודה שלהם מאוד מוגבלות וקשה להשיג אותם. את הDNS אפשר לשנות פה : dhttps://register.isoc.org.il/register/modify/ רושם את הדומיין שהזמנת, מסמן בV את הDNS שם לוחץ Next שם את המייל שאיתו בוצעה ההזמנה ומשנה את הפרטים. כמו כן יש שם עוד מגוון של פרטים שאפשר לשנות זה מהן "פאנל ניהול" שקיים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|