![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
seo ועיצוב אתרים
המומחיות ביצירת אתר ידידותי למנועי החיפוש ואתר ידידותי למשתמש מבחינת עיצוב
רבים האתרים אשר שוכרים מקדם אתרים אשר יקדם את האתר האישי/עסקי שלהם אך שוכחים דבר אחד. נכון, הגיעו אנשים רבים לאתר שלי אך האם הם נהנים מהאתר? האם הם ירצו לחזור שוב אל האתר? בעיה זו נפתרת על ידי עיצוב נכון של הנתונים, אנשי SEO חושבים כי עדיף אתר "מכוער" וראשון מאשר אתר "יפה" אך לא ידידותי למנועי חיפוש. כל צד של החבל מושך לצידו, המעצב רוצה שהאתר יהיה כמה שיותר עם תמונות ובעל מראה טוב מבחינה גרפית ואילו איש הSEO מושך לכיוון הטקסט וכמה שפחות תמונות/פלאש. רבים אנשי הSEO ששוכחים בכלל שקיים מקצוע עיצוב WEB וניתן לראות רבים שלפעמים פשוט שוכחים לוגו או בכלל תמונה באתר, האם ניתן לגשר על הפערים? האם יש פתרון? לקחת איש SEO אשר יבנה את האתר ויבצע את עבודות ולאחר מכן לשלוח את המבנה של האתר עבור המעצב ולהתחיל לעצב את האתר מחדש, כיצד שהוא חושב שיתאים לאתר. האם לקיחת מעצב WEB לאחר בניית האתר תפגע בעבודת המקדם? לא, לא ולא. לרובטים של גוגל אין עניים, הם לא שמים אתר למעלה מפני שהם אהבו את הלוגו, כלומר מבחינת גוגל לא מעניין אם אותה תמונה תראה X או Z או שיופיע שם אלון מזרחי או חיים רביבו. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
זה יפה מאוד אבל קצר מאוד..
יהיה נחמד אם תקבץ את כל המדריכים שלך לדיון אחד.
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
למה שלא פשוט תקבץ את כולם באיזה אתר או בלוג קטן?
בכל מקרה אני מוצא תועלת רבה במאמרים האלה תודה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
,תודה!.
ואפשר לדעת מאיזה אתר מגיע התוכן?. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() רק חבל שאנחנו נמצאים בקהילת הוסטס הקטנה הידועה ב לתת קרדיט ולסכם את התרומה שלהם אני זוכר את התקופה שכתבתי משהו כמו 15 מדריכים על הפעלת שרתי משחק כל שירות בלינוקס ואיפה הם היום? :P כל הכבוד לך באמת.. טקסט שמן הסתם ידעתי אבל העברת בצורה יפה |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
תודה, מאמר נחמד
![]() כל הכבוד. |
![]() |
![]() |
# 9 |
кто ты?