|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מתכנת PHP מקצועי
שלום,
למספר פרוייקטים שיש לי, אני צריך מתכנת PHP רציני, מקצועי ובעל ידע רב. התמורה היא תמורה כספית. כל המעוניינים שישאירו לי פה או בהודעה פרטית, פרטים על עצמם + מספר עבודות שהם עשו. תודה.
# 2 | |
מנהל ראשי
|
לכל מי שפספס:
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
זה מטורף מה שקורה פה , הלקוח מבקש שכל אחד ירשום באשכול הזה , כן כן באשכול הזה בדיוק ( או ה.פ ) פרטים על עצמו ועל העבודות שלו.
והאנשים כמו טמבלים אחרונים משאירים מס' ועפים מפה בתקווה שהלקוח ירדוף אחריהם. לא יאומן - רק בהוסטס. ועכשיו לעניין. אני חושב שאני יכול לספק לך את הצרכים , תוכל לראות עבודות שונות כאן : www.ADwd.net - תוכל לראות אתרים סטטים , דינאמים מורכבים יותר ומורכבים פחות. יש לי כמה מתכנתים ברמות שונות , תקבל מתכנת צמוד בהתאם לצרכים שלך. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מ.תיכנות
|
צור קשר באימייל: talproject@gmail.com
לאחר מכן תקבל מספר עבודות קודמות. ------------------------------------------------ עריכת מנהל: המשתמש ושני מנהלים ביקשו וזה עדיין לא אכפת לך? אוזהרת. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
צור קשר.
פרטים בחתימה. נחי.
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
פותח האשכול ביקש, דניאל הדגיש, אני חזרתי שוב, אבל אתה עדיין לא קולט? ההודעה שלך נמחקה כי לא ציינת את הפרטים אבל אתה חוזר על זה שוב? קיבלת אזהרה! ואני מקווה שזאת האזהרה האחרונה שאני אצטרך לתת פה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|