|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
נותן ביקורת על אתר מצחיק (לפי דעתי)
קודם כל אני מבקש סליחה אם אני אשמע תוקפני זה בגלל השעה והעייפות אבל כל הכוונה שלי היא ביקורת בלבד על מנת שבעלי האתר ידעו לשפר את אתרהם בעתיד [שלחתי להם גם מייל]
חחחח גלשתי לי באתר שברח לי איזה אתר הוא [וגם שלא יהיה פרסומת סמוייה חחחח] והתפלאתי לראות אתר שמפרסם אצלהם מערכת ניהול תוכן ואתר דינאמי במחיר כ"כ זול אז נכנסתי לבדוק את העניין... ומהסתכלות ראשונית האתר היה נראה לי.... עזבו עדיף שאני לא אפרט חחחח קיצר תראו מספר דברים שמצאתי באתר זה העמוד הבית שלהם: http://www.awd.co.il/ יש לי חברים שבצייר מסוגלים ליותר ואני רציני בנוגע לפלאש אני לא יודע מה אתכם אבל לפחות הוא לא מפוקסל כמו הבאנרים שלהם. לאתר מלא כולל באנר ומערכת ניהול תוכן ודומיין עולה 1099 ש"ח ולבאנר מפוקסל עולה אצלהם 299 ש"ח מה יהיה מה יהיה... כנסו תראו בעצמכם את הבאנרים שהם פרסמו http://www.awd.co.il/banner.html בנוסף תסתכלו על החבילות שהם שמו שמה הייתי אומר שהחץ שהם שמו נראה טיפה אבל רק טיפה מפוקסל לא יותר מדי תמונה: ![]() חחחחחחחחח... ותסתכלו גם על הזכויות שבעמוד ראשי ובעמוד שקישרתי קצת מצחיק קיצר אני אקטע את הביקורות כאן ואתן לכם להוסיף... מה דעתכם האתר הזה נראה כאתר שבאמת מישהו ירכוש ממנו משהו? |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יש לי שאלה מקווה שלא תפגע או משו כי באמת אני לא מנסה לפגוע או משו..
השאלה היא מה אכפת לך? הם עושים את זה ככה.... והלקוח נגיד קונה הלקוח רצה את זה... אז אני לא מבין מה זה משנה לך... זה לא שהם עושים משו רע הם מעצבים ובונים את האתר והלקוח קונה את זה כי הוא רוצה לא כי מכריחים אותו באיומים
מייל : Rant1989 AT gmail.com| מסנג'ר : ran AT rantyar.co.il Last edited by Ran1989; 22-06-06 at 03:22.. |
![]() |
# 3 |
חסום
|
חחחחחחחח
![]() הפיקסול הזה הוא בכוונה, זה יפה מאוד ככה לדעתי דווקא אחלה של חברה |
![]() |
# 4 |
кто ты?
|
אבי, שיניתי לך את הכותרת,
פעם הבאה שאתה פותח עם כותרת לא טובה, אני נועל ומצנזר. תודה ובוקר טוב. |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
ולא "עלית" על זה שהפקסול הוא לא "פאשלה" שלהם?..
|
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא מבין מה מפריע לך?
שימכרו מערכת ניהול גם בחצי מיליון :\ לא חושב שאמור להפריע לך. |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
כנראה שזה כואב לו לראות את אנדרי מצליח יותר ממנו , לא נורא לא נורא