|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת על חברת isra-host
שלום לכולם, רציתי לתת ביקורת על חברת ישרא-הוסט, אני לקוח שלהם כבר למעלה מחצי שנה בעל שרת יעודי קסאון שהשכרתי מהם ורציתי להגיד שאני מרוצה עד הגג. השרת לא נפל אפילו פעם אחת ואני מריץ שם שרתי משחק וכמה שרתי רדיו הכול עובד בצורה מעולה!! אני ממליץ על החברה הזאת במיוחד על השכרה מהם. אני בטוח שתיהיו מרוצים אני לפחות מרוצה ביי wWw.IsRa-HOSt.Co.iL |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
וואלה מכיר מהצד את החברה הזו,לא שמעתי רעות על החברה,
ולפי מה שאני רואה הם חברה טובה אמינה ויציבה,מומלץ |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
אהלן,
תודה על הביקורת סהר, אני שמח שאתה מרוצה מהשרת (אתם מסתדרים יחד ![]() תודה על התגובות.
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
:S הכתובת לא עובדת, יש סיבה?
|
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
טוב לשמוע ביקורות טובות
שיהיה בהצלחה, והאתר לא עובד. |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
טוב לשמוע, האתר לא עובד.
|
![]() |
# 7 |
חבר על
|
טוב לשמוע .
דרך אגב, האתר לא עובד . ירין, Office-Serv.
חבר פורום
|
כמובן שיש סיבה,
השרת שעליו ישב אתר החברה נמכר לפני שבוע, בשבוע הבא יגיעו שתיי שרתים נוספים למערך. אני ירשום על השרת הראשון שיגיע בפורום. בנתיים האתר לא פעיל אני מאמין שבתחילת השבוע הוא יחזור לפעילות רגילה. אני יעדכן גם באשכול הזה.
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אוקיי, תודה רבה ובהצלחה!
|
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
תודה לך
![]()
|