|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
עיצוב חדש לEyeSoft בתמורה לתכנות
שלום רב,
חלקכם כבר כנראה מכירים אותי, למי שלא מכיר אותי, אני המנהל של חברת EyeSoft. כעת, כבר כחצי שנה אם לא יותר עומד האתר על אותו העיצוב וברצוני להחליפו. איני מחפש עיצוב מצועצע, אני מחפש עיצוב סולידי, נקי, כמה שפחות תמונות ופלאש בסיסי היכן שהוא באתר (לא חובה, סתם נקודת זכות). הלוגו כבר קיים, האתר צריך לכלול תפריט בצידו הימני ואזור כתב בצידו השמאלי. המבנה של החלק העליון נתון לשיכול המעצב. בתמורה יקבל המעצב את מערכת הגלריות שלי (ששווה סכום נכבד למדי של למעלה מ1000 ש"ח), או יקבל אירוח של מערכת הגלריות שלי + קידוד של הפורטפוליו שלו והתאמתו למערכת הגלריות + אירוח הפורטפוליו שלו על שרתי הפרטי. כתובת למערכת: http://demos.eyesoft.co.il/gallery - אין להיתיחס לעיצוב, זהו סתם מקום להצגת התמונות הקיימות במסד. הכתובת לפאנל הניהול: http://demos.eyesoft.co.il/gallery/gallery שם משתמש וסיסמא: demouser המערכת תנתן כעותק אחד, כולל התקנה. למעצב אין זכות למכור, להפיץ, לתת או להתקינה לכל בן אדם אחר מלבדו. מותר למעצב להתיקנה לשימושו האישי בלבד. אם יתגלה כי המערכת נמכרה או ניתנה למישהו אחר תוגש תביעה (ואני לא צוחק, מקרה שכזה כבר קרה לי. על כל עותק שאותו אדם נתן או מכר קיבלתי 3000 ש"ח). אני צריך את העיצוב תוך כשבוע-שבוע וחצי. רק PSD. רק מעצבים וותיקים ומעבר לגיל 15-16. לא מתכוון לעבוד עם מישהו שהוא ילדותי או שאיני יכול לסמוך עליו. אותו המעצב, אם יעשה את עבודתו כראוי גם יקבל עבודות דרך EyeSoft. ניתן להשאיר כאן הודעה, או לשלוח לי הודעה מייל (ראו בחתימה) - השאירו הודעה עם וותק, עבודה או שתים מובחרות שלכם ואימייל או MSN. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני מספק לרוב את העיצוב ולפעמים הולך לקבלני משנה, אבל הפעם רציתי עיצוב שלא אני עשיתי, אלא שמעצב עשה. אחד, כי אין לי זמן לעשות לבד, שתיים, כי למה לא. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
אכסון זה לא בעיה להשיג, ואתה יודע את זה.
לא צריך מערכת גלריות מתוחכמת ב ASP בשביל לפתוח פורטפוליו...ממש לא. מספיק שהמעצב יכין את העיצוב והמתכנת יסדר לו את זה (מה שיעלה 50 - 100 שקל, תלוי ברמת המתכנת והתכנות) וזהו. אני לא רוצה להעליב או משהו, אבל מה שאני מנסה להגיד זה שאני בספק אם זה משהו שצריך. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
דן,
אשמח אם תיצור עימי קשר ותשלח לי אפיון מלא של האתר, info@coloreye.net אולי נוכל להסתדר בנינו. יום נעים! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|