|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ביטורנט[זאת תוכנה חוקית]
שלום. יש לי ביטורנט על המחשב עכשיו ניסיתי להעלות את מהירות ההורדה ובטעות החלפתי את הפורט שנמצא כשתמתקינים את התוכנה ומהירות ההורדה שלי ירדה בצורה משמעותית
![]() תודה מראש כפיר |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
תלוי איזה ביטורנט יש לך(איזה קליינט) כי כל אחד משתמש לפעמים בפורט שונה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
кто ты?
|
התוכנות חוקיות,
אתה יודע שגם אימיול חוקית? השימוש בהם, בין היתר מה שאתה מנסה לעשות הוא לא חוקי. אז צריך לנעול אשקול זה ![]() או פשוט להסיר את התוכנה, ולהתקין או מחשב, או לחפש בגוגל מידע לגבי הפורטים שאמורים להיות, קשה? |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Fatal Error
|
זה לא משנה הפורט. פורט זה סה"כ "צינורית" שדרכה יוצא (או נכנס) המידע.
יש לך 65 אלף פורטים, בחר פורט כלשהו (בדר"כ יש TCP - תקשורת איטית אך בטוח ו UDP - תקשורת מהירה אך פחות בטוחה), תגדיר אותו בתוכנה ודאג לפתוח את זה ב FW. זה הכל. ציטוט:
גם אופן השימוש בהם הוא חוקי. תמיד אפשר לטעון שאתה משתף בין החבר'ה שלך איזה שיר שיצרת ובזה נגמר הסיפור. לך תוכיח שהוא מוריד עכשיו את Xמן 3 ..
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
2. יכול להיות שהפורט שבחרת בשימוש ע"י תוכנה אחרת שפועל (למשל: ICQ) 3. אין מקורות להורדה 4. אתה לא משתף מספיק 5. אין לך מספיק רוחב פס (נניח: חבר מעביר לך קובץ ב ICQ, אתה מוריד כמה קבצים ב HTTP, משחק ב CS ברקע - בקיצור, אין רוחב פס) 6. תוכנות צד ג' כמו למשל נטלימיטר
![]() |
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
זה תמיכה בתוכנה חופשית, זה אפשרי ומותר. חשבת איי פעם למה פיתחו את קאזא?...בגלל שרצו להחליף קבצים בין מחשבים (חוקיים) אח"כ זה הפך לשיתוף קבצים שעולים כסף וכו'. בכל מקרה, הפורט קשור, פשוט תפתח בפיירוול של הווינדווס/ראוטר את הפורט החדש.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 9 |
кто ты?
|
יוו, לא הבנתם אותי.
אני מתכוון לשיתוף הקבצים הלא-חוקי הרי יש שיתוף יותר גדול של קבצים בעלי זכויות יוצרים מאשר שיתוף של קבצים ללא זכויות יוצרים. ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ואלעד פה הסביר הכל, יכול להיות שהפורט תחת שימוש של תוכנה אחרת, או שהפורט מאובטח, או שהפורט חסום בFireWall וכו'... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|