![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
TVCARD מספר שאלות...
שלום לכם רבותיי
![]() ![]() ![]() מנשמע? אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בשביל מוצר חדש שאני מפתח בDecor. 1. כמה הוא צריך לעלות? 2. עד כמה זה מסובך להכניס את החומרה למחשב.. הבנתי שONBOARD לא אמור להוות בעיה... (נכון?) 3. אם זה אפשרי לשדר משהו למסך הטלויזיה דרך כרטיס הטלויזיה ובמחשב להתעסק בדברים אחרים, אם כן.. איך? והאם כל כרטיס טלויזיה תומך באפשרות זו? 4. יש אפשרות לחבר את המחשב למכשיר DVD ו/או למכשיר טלויזיה ושוב פעם, לשדר דרך תוכנה מסויימת (רצוי מדיה פלייר) למכשיר DVD/TV מבלי שהסרט יצתרך לרוץ כל הזמן על המסך? איזה כבל אני יצתרך לחבר מהמחשב לDVD ו/או לTV בשביל כל זה? ![]() שוסטר עזור לי ![]() Last edited by Alon.R; 26-06-06 at 23:23.. |
![]() |
# 2 | |
Whatever
|
ציטוט:
ההתקנה עצמה לא מסובכת, אתה מכניס את הכרטיס לחריץ הרחבה (PCI), מעלה את הווינדוס - ונותן לו לרוץ, אני מאמין שהוא יבקש את הדרייברים - אז תכניס את הדיסק. אחרי שהוא מזהה הכל, תתקין את התוכנה שבאה עם הכרטיס - בד"כ היא תכלול תוכנת capture ותוכנות נוספות לוידאו. עד כמה שאני יודע, לשדר את המחשב לטלוויזיה קשור לכרטיס מסך שתומך ב S-Video וכד' ולא לכרטיס טלוויזיה - הכרטיס טלוויזיה אמור לתת לך אפשרות לחבר את הטלוויזיה למחשב (ממיר למחשב וכד'). עלות? בסביבות 200-400 שקל, פעם אחרונה שבדקתי בשבילי. בהצלחה ![]()
# 3 |
עסק רשום [?]
|
שלום,
כרטיס טלוויזיה בינוני עולה היום 300-200 ש"ח, אם יש לך ידע בסיסי בהרכבה ...אני חושב שזה לא יהיה פרויקט מיוחד... אם אתה לא מבין ממליץ לבקש מהמוכר להסביר.. לפי מיטב ידיעתי יש סיכוי לשדר מהכרטיס טלוויזיה לאינטרנט, תקנו אותי אם אני טועה... מקווה שעזרתי,המשך חופשה נעימה! |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
snirk
אני לא רוצה לשדר מהכרטיס TV לאינטרנט, עזוב את זה שיעלה לי הרבה $$$$ שירות סטרמינג שכזה ![]() אני רק רוצה לנגן סרט דרך הכרטיס TV למכשיר DVD ושהמחשב יוכל לעבוד כרגיל מבלי שיצתרך להשאיר את הסרט רץ על המסך. תומר, התכוונתי לPCI... ותודה לשניכם, אני מוסיף עכשיו עוד שאלה בעריכה... |
![]() |
# 5 | |
Whatever
|
ציטוט:
מה שאתה צריך זה כרטיס מסך תומך S-Video, כדוגמאת nVidia GeForce 5200FX שאני יודע שיש לו יציאת s-video. הכאבל שאתה צריך הוא S-Video ל RCA (שמונה פינים (S-Video) לבננה צהובה (RCA))
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מספיק לי כרטיס מסך עם יציאת s-video וכבל s-video לRCA וזה עובד? |
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
OK קיבלתי מתומר תשובה,
אני פותח אשכול חדש, למציאת כרטיס מסך עם יציאת s-video... |