|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
דוד שלי הוציא 6 אלף שקל בווינר =\
המנייק שם 1500 שקל על 4 משחקים של המונדיאל.
אני לא יודע כמה בידיוק הוא הרוויח. אני רק יודע שזה בסביבות ה-6 אלף ![]() איזה כיף לו ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחלה סכום, :P
שיהנה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
חחחחחח...הימור ענק אבל עם זוכים אז......
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
לא מאמין ... !
אתה חרוון וכמו שאני זוכר המקסימום זה 500 שקל לשים עריכה : בדקתי באתר שלהם אפשר לשים עד 500 שקל ואני לא מאמין שהוא לקח 3 כרטיסים וזכה אף אחד לא דפוק לשים 1500 שקל
![]() Last edited by s.o.s; 27-06-06 at 13:52.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אפשר לשים יותר מ500
אפשר לסמן גם נגיד את 10 וגם את 20 וגם את 30 וגם את 50 וגם את 100 וגם את 500 אחי אל תדבר שטויות |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
לא הסברתי את עצמי נכון.
הוא הימר בשמו, בשם אבא שלו ובשם חבר שלו. כל אחד מהם שם 500. עכשיו הוא זכה. אבא שלו קיבל אלף, חבר שלו קיבל אלף. הוא קיבל 4 אלף. הבנאדם מגיל 14 מהמר על משחקים. הוא לקח 4 משחקים שהיו ברורים. משחק של גרמניה, משחק של חוף שנהב(משהו כזה) ועוד 2 משחקים שהוא היה בטוח בהם. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אשמח לראות ת'טופס זכייה.. ואז להאמין לא כזה בעיה.. או לתת לפחות את המשחקים המדוייקים וההימורים שהוא שם לראות יחס זכייה הגיוני וזהו |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
טופס זכייה לא נראה לי שאני אקבל כי הוא לא גר לידי. אבל אני אתקשר אליו בערב לשאול את המשחקים הוא שם. אני יודע בוודאות שזה המשחק הראשון של גרמניה והמשחק הראשון של חוף שנהב(משהו כזה) אם למישהו יש אתר עם רשימת המשחקים שהיו אני אמשח לקבל לינק ולראות על מה הוא שם |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
פששש מזל טוב.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|