![]() |
# 2 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
לא ניראה לי שצריך עוד .
זה מה שאתה אמור לתת בשרת שלך, כמות מאזינים - MaxUser , פורט - PortBase , סיסמת שידור - Password , וסיסמת אדמין בסוף - AdminPassword . זה מה שצריך, לאחר מכן את עושה Ctrl+x ואז Y ואז מופיע לך: sc_serv.conf אתה עושה Enter ואז בסוף אתה רושם: ./sc_serv & יום טוב, ירין, Office-Serv.
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
AutoDumpUsers: [Optional] If set to 1, the server will disconnect listeners whenever the source becomes inactive. Otherwise, listeners are left connected and either get dead air or the BackupFile . סליחה, מישהו יודע אם מריצים שרת רדיו מסוג SHOUTcast איך מתחברים למדיה פלייר דרכו?!? |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני אף פעם לא הישתמשתי איתו, והשרתים עבדו מעולה . ויש לי הצעה בישבילך שלא יהיה לך בלאגן בשרת, כנס ל-FTP לאדמין שלך, ושם כנס ל- Public_Html שם תפתח תקייה בשם של הלקוח שלך, ושם תפתח את השרת . הפקודות שאתה צריך להוסיף הם בהתחלה: cd Public_Html cd username ואז אתה מתחיל את ההרצה . ירין, Office-Serv.
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
עם אני לא טועה, אי אפשר להיתחבר דרך המדיה פלייר, אלה רק דרך הווינאמפ . ירין, Office-Serv.
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
http://ip ![]() פשוט נכנסים למדיה לוחצים קובץ ואז פתיחת URL או משהו כזה או שזה פותח לבד את המדיה פלייר אני כבר לא זוכר ![]() מקווה שעזרתי.
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
ואי אפשר, אפשר רק דרך הווינאמפ . ירין, Office-Serv.
![]() |
# 10 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
בטח שאפשר דרך המדיה פלייר!! mms://111.111.111.111:8000
תהנה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|