|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מבקש ביקורת על דיסק גיבוי חיצוני MAXTOR ONE TOUCH
אני מעוניין לרכוש כונן גיבוי חיצוני על מנת לגבות קבצים חשובים מהמחשב שלי וכמו כן להפוך אותו לסוג של "ספריית וידאו" ולשים עליו כל מיני סרטים. עכשיו קיבלתי המלצה מחבר על ה MAXTOR ONE TOUCH 3 מחבר והייתי שמח לראות מה אתם חושבים עליו.
מפרט טכני: שטח אחסון של 200 ג´יגה. מהירות דיסק 7200RPM , נפח זיכרון חוצץ2MB טכנולוגית העברת מידע מתקדמת ומהירה. תוכנן במיוחד למשתמשים ביתיים כמו גם עסקיים, המבקשים לגבות את כל המידע בלחיצת כפתור אחת. הדיסק כולל את התוכנה DANTZ RETROSPECT EXPRESS, המאפשרת גיבוי מתוזמן לפי שעות או ימים, כמו גם בלחיצת כפתור. לדיסק אופציה לשחזור מידע. הדיסק מגיע כתקן התקן הפעל. לדיסק אריזת אלומיניום לשמירה על טמפרטורה נמוכה. לדיסק יציאתUSB 2.0\1.0 . הדיסק מותאם למצב שכיבה או עמידה. לדיסק מגוון תוכנות המצורפות. נ.ב 1. אשמח לקבל גם הסבר על טכנולוגיות ה one touch 2. האם אתם חושבים שיש צורך לקנות מערכת קירור נוספת פרט לאריזת האלומיניום שמגיעה עם הכונן? תודה מראש! |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה המחיר? גם אני מעוניין לאחד כזה
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378301 |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני מחפש בסביבות ה500- |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עם זה לגיבוי נתונים וספרית קבצים ב-USB
אז כונן SATA II של סמסונג 250 גיגה!!! + התקן אלומניום חיצוני USB2 (בכל אופן יש לבדוק תאימות לUSB2 במחשב אחרת חבל, פשוט איטי מידי) מחיר: 725 ש"ח כולל מע"מ בלבד. ל-160GB עבורך MetaCode (דור) מחיר: 585 ש"ח כולל מע"מ בלבד. או: 80GB ב-472 ש"ח כולל מע"מ בלבד. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|