| 
 | ||||||||||
| הרשם |  | שאלות ותשובות |  | רשימת חברים |  | לוח שנה |  | הודעות מהיום |  | חיפוש |  | 
| 
 | |||||||
|  | |
|  | כלים לאשכול | תצורת הצגה | 
|  21-10-05, 20:11 | # 1 | 
| משתמש בעל גישה מוגבלת |  ביקורת טובה על Sky-Host.Org שלום לכולם, אני לקוח של Sky-Host כבר מספר חודשים, לשרתים היו כמה בעיות אבל הבעיות סודרו במהירות יחסית, ופרי (המנהל) אמר מתי יסדרו, מה התקלות וכ'ו. על השרתים: השרתים מעולים, עכשיו עובדים רצוף ובצורה חלקה. אין לי אפילו תלונה אחת על השרתים! על התמיכה: בקשר לתמיכה אני מדבר רק עם פרי, הוא עזר בל מה שביקשתי והסביר מה שצריך. על פרי: בן אדם מעולה, זמין רב הזמן, לא דוחה לקוחות ומתייחס טוב. למרות כל הביקורות שהיו פה, אנשים הגזימו! אז היתה נפילה, אז מה? קורה! לסיכום ממליץ לכולם!!! קישור לאתר Sky-Host | 
|  21-10-05, 20:11 | # 2 | 
| מתאורר / יצא בחוץ | תודה עידו מקווה שאתה נהנה משירותי החברה יום טוב, פרי. | 
|  21-10-05, 20:13 | # 3 | 
| מתאורר / יצא בחוץ | סקי-הוסט חברה טובה ..... אם יהיה לך שוב בעיות בשרת תודיע לי  (בתקווה שלא יהיה כמובן) | 
|  21-10-05, 20:14 | # 4 | |
| מתאורר / יצא בחוץ | ציטוט: 
  | |
|  21-10-05, 20:16 | # 5 | 
| מתאורר / יצא בחוץ | אחלה חברה ממה שידוע לי עליהם   אז אני מחזקת את דבריך ... | 
|  21-10-05, 20:18 | # 6 | 
| חבר על | אני מכיר את פרי והוא בן אדם ממש טוב תומך בלקוחות שלו בקשר לשרת אין מה לדבר שרת טיייס והוא ישאר ככה!!!!! מומלץ! | 
|  21-10-05, 20:24 | # 8 | 
| הוסטסניון | מכיר את פרי, אחלה בן אדם, חברה מומלצת. | 
|  21-10-05, 20:33 | # 9 | 
| משתמש חדש | מצטרף לביקורת...אחלה חברה!! ממליץ לכולם בחום! | 
|  21-10-05, 20:34 | # 10 | 
| מתאורר / יצא בחוץ | חברה מעולה אני קניתי מהם רסיילר ושרת יעודי אני קונה ודומיינים הכל רק מהם חברה ענקית מנהל עוד יותר תותח מהחברה | 
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| 
 | 
 |