![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
למכירה עיצוב רדיו+תיכנות
למכירה עיצוב רדיו של חברת WATERCOLOR שנמכר לי ולא נעשה בו שימוש העיצוב מקצועי לגמרי ומתוכנת +כל הדפים(דפי צוות,דף האזנה,דף פרסום,דף מנהלים,דף תמונות,דף מצעד כולל אפשרות לשמוע את השירים שכרגע במצעד!!!! ואפשרות הצבעה,דף ליצירת קשר.)
אלה שיקנו את העיצוב יקבל מערכת דשים במתנה עם לוח ניהול וחסימת משתמשים!!!!. המחיר הינו 250 שקלים להכל!!! (המחיר הינו קצת גמיש!!!) לפרטים נוספים השאירו הודעה או : 284076150.\ העיצוב כולל פלאש. תמונה: http://img116.imageshack.us/img116/5632/index7sk.png Last edited by pal; 12-07-06 at 15:57.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
אחלה מחיר למכירה כזאת.
אני הייתי קונה רק שאין לי מה לעשות עם רדיו. בהצלחה במכירה... |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד אהבתי את בחלק העליון רק..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אין הצעות?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ולמה שלא תראה תאתר בשלמותו??
עם תיכנות+פלאש... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
שלום אני חבר שלו והוא כרגע לא יכול לכתוב אז אני כותב בימקומו:
"למי שרוצה ליראות את העיצוב כולל את התיכנות והפלאש אז שיצור איתי קשר ואני יראה לו כי אני רוצה להראות רק למי שרציני ולא סתם שכולם יוכלו ליראות! נ.ב שחכתי לציין שהעיצוב מגיע גם עם קבצי ה fla,psd,html,php. אני מוכר אותו ממש בזול וזה ממש מציאה ואני יכול אפילו לרדת למחיר של 200 שח. ולא לישכוח הוא מגיע גם עם מערכת דשים! ועוד כמה מערכות נחמדות!" ככה הוא אמר לי ליכתוב~! נ.ב גם אני חושב שהעיצוב יפה ואני ראיתי אותו גם מתוכנת עם הפלאש והכל והוא ממש יפה ומישתלם! מציע לכולם.... |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני לא יכול להגיב ממש על זה כי זה נחמד כזה לא יותר =\
תינוק. (כמו שלי כותבים ואז אני זה שמקבל תאזהרה ונועלים לי תאשכול) |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
עיצוב מאד מאד יפה, וגם הדיל טוב...
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
אז מישהו מעוניין?
לחברות האיחסון זה מאוד משתלם אתם יכולים לימכור את זה אפילו ביותר ולא נדבר גם על כל המערכות שמקבלים ביחד.. ישנם כמה מערכות שאינן הוזכרו פה! Last edited by it.b; 13-07-06 at 15:02.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|