![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
עזרה בבקשה (asp)
שלום,
אני מקווה שאתם זוכרים אותי, אני אדם - חבר של אליאב (eliav12) שוב הייתי צריך ממנו עזרה אבל הוא בעבודה עכשיו אז הוא אמר לי להכנס לפה ולפרט.. אוקיי, אני רוצה לעשות דבר כזה, ברגע שמשתמש x נכנס לדף y בדף y יהיה את הקוד הזה: HTML קוד:
<%tictactopsites=request.cookies("tictactopsites") If tictactopsites="haveseen" Then%> <%else%> <script language="JavaScript"> </script> <%end if%> <% Response.Cookies("tictactopsites")="haveseen" Response.Cookies("tictactopsites").Expires=DateAdd("h",24,now()) %> שמופיע פעם אחת ב-24 שעות, והוא שומר את עצמו בקוקיז, לשאלה: איפה אני אמור לשים את הטקסט? אני מחפש שעות כבר... הכוונה היא, איפה אני שם את הטקסט\כל דבר אחר, שברגע שהמשתמש נכנס הוא יוכל לראות אותו פעם אחת בלבד, ובפעם השנייה הוא לא יוכל כי זה כבר ישמור לו קיקויז על המחשב למשך 24 שעות, הקוד: HTML קוד:
<%tictactopsites=request.cookies("tictactopsites") If tictactopsites="haveseen" Then%> <%else%> <script language="JavaScript"> </script> <%end if%> <% Response.Cookies("tictactopsites")="haveseen" Response.Cookies("tictactopsites").Expires=DateAdd("h",24,now()) %> אני מקווה שגם הפעם, אדם. Last edited by eliav12; 12-07-06 at 17:16.. |
![]() |
# 2 |
Fatal Error
|
1. פתח לך ניק חדש ואל תכתוב בשמות של אחרים
2. תבצע תנאי IF האם קיימת העוגייה - אם קיימת, אל תדפיס כלום. אם לא קיימת, תדפיס.
|
|