|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ביקורת על הספקית Globat ועל הספקית iPower
לילה נעים,
הביקורת הגיע לאחר עבודה רבה וזמן דיי רב עם שני ספקיות אלו . נתחיל עם iPower.com : אחלה ספקית אין מה לדבר בכלל עושים שם את העבודה כמו שצריך עם כמה שהמחיר נמוך בדר"כ מקבלים את הדומיינים במהירות רבה מאוד (כמה שעות) . לאחר שעוברים מכסה של 15 דומיינים בערך צריך לשלוח תמונה של הכרטיס אשראי . לצערי לאחר ששלחתי את התמונה היו לי המון בעיות איתם והבנתי שאני צריך לשלוח אימייל לאחר כל רכישה כדי שיאשרו לי את הדומיינים . לצערי לא פעם ולא פעמיים ולא חמש פעמים כבר שלחתי את הפרטים אבל התמיכה שם לרוב כמו שצריך בדר"כ בשעות הלילה (3 - 4 בבוקר שעון ישראל) . לסיכום : מחירים מעולים, תמיכה כמו שצריך לרוב לא מתחמקים מתשובות ויושבים עד שהכל מסודר . מבקשים הרבה פעמים לראות צילום של הכרטיס אשראי . ציון : 9/10 מה שהוריד להם את הציון זה הקטע עם הכרטיסי אשראי . Globat.com : איך אפשר לומר זאת במילים פשוטות ? ספקית בשקל . התמיכה שואפת לאפס, צריך לריב איתם על כל דבר קטן ועד שעונים השם ישמור . כמו שהמחיר אצלהם נמוך כך גם התמיכה . לא נותנת ליצור DNS פרטי ודוחפת בזמן ההזמנה 20 מליון דברים שלא בשבילם הגעת להזמין . עשיתי טעות בהזמנה באותה שניה ביקשתי לבטל אותה על ידיי מייל . שלחתי מספר מיילים ולא הגיעה תשובה . חייבו אותי על הטעות שעשיתי ואיימתי שאגיש תלונה על כך שהם לא טיפלו בנושא מלכתחילה לאיגוד האינטרנט העולמי ורק לאחר מכן באמת התחילו להחזיר תשובות בזמן . ברגעים אלו ממש קיבלתי אימייל שהכסף הוחזר לי לחשבון הבנק - אבדוק זאת ואציין פה באשכול . בהתחלה כמובן לפני שיצרתי איתם קשר ביקשתי לדעת האם אפשר לבטל את החידוש האוטומטי של הדומיין ואמרו לי כן נתנו לי לינקים והסברים על הכל . ניסיתי במשך שבועיים והיום שלחתי אליהם אימייל בבקשה שיבטלו בעצמם כי לא נתנו לי את הגישות . קיבלתי בדקות אלו גם כן אימייל על כך שביטלו . לסיכום : התמיכה שם שואפת לאפס, הם לא מתייחסים אליך אלא אם אתה מגיע עם איומים . מתחייבים לדברים ולא עומדים בהם (מענה תוך 24 שעות), צוות התמיכה און ליין שלהם לא עוזר בכלל הוא פשוט נמצא אבל לא נמצא באותו זמן . מחירים זולים אך השירות שווה את הכסף . ציון : 3/10 מה שהעלה להם את הציון מ1/10 היה זה שהם באמת החזירו את הכסף ונתנו שירות במהלך היממה האחרונה אך אני אישית לא אזמין מהם יותר דומיינים . עד כאן הסיכום הקצרצר שלי על תקופה דיי קצרה אפשר להגיד של הזמנות דומיינים משני הספקיות במיוחד גלובט שהוזמנו שלושה דומיינים בלבד ולא יוזמנו יותר . לילה טוב . בברכה , מאור . |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
היה לי דומיין בGlobat.com
לא יכולתי לשנות DNS :\ והם לא עזרו ולא כלום |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
טוב מאוד לישמוע תודה לך על אשכול זה תאמת שרציתי להזמין דומיין
ולא ידעתי באיזו חברה לבחור אני מוה לך מאוד על אשכול זה! אקח בחשבון את כל הכתוב פה! |
![]() |
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
GLOBAT ספקית גרועה!
iPower עוד איכשהו... אבל מה? אין על Godaddy
Permanently Banned
|
תוכל לפרט יותר על godaddy?
|
![]() |
# 6 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
מספקת דומיינים במהירות, תמיכה מעולה, משלמים באיזו דרך שרוצים! אין איתם בעיות! מחיר דומיין הוא 8.95$ www.godaddy.com! זאת הבחירה! ציון: 11/10 ![]()
# 7 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
אין על גודדי! משלמים כמה שקלים יותר אבל שווה שווה... ועולה אצלם 8.95$ ולא 9.59... תודה על המידע!
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עד לשמיים ![]() אני לא התנסתי אף פעם עם הספקית Godaddy אבל שמעתי רק טובות עליהם . |
|
![]() |
# 9 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
# 10 |
Permanently Banned
|
אז לסיכום בבקשה מה אתם הכי מציעים לי :
godaddy או ipower ? תתחשבו בזה שאין לי הרבה כסף אבל אני מחפש תמיכה טובה@! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |