![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום.
חבר שלי, אורון, פתח לפני שבוע בערך חברת אכסון. ניסיתי את השרת, והוא באמת מהיר ויציב. אמנם הוא חבר שלי, אבל בעסקים אין חברים ![]() בקיצור, הוא עשה לי אחלה מחיר, ואני מקווה שהוא ירוויח מזה המון. באמת מגיע לו. אחלה של בן-אדם. זו הכתובת של החברה http://fire-serv.net זה האייסיקיו שלו למי שרוצה: 332-368-064 המשך גלישה נעימה.. |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
טוב... אתר עם עיצוב עצוב....
בהצלחה בכל מקרה.
הוסטסניון
|
ואני מבין שאתה בערך שבוע מתאחסן אצלו?
לא מספיק בשביל ביקורת..ביססת אותה על המחיר. נ.ב.- תנסו ללחוץ על כפתור, לא משנה איזה. |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
טוב לדעת...
כמה זמן החברה פעילה? והיא צריכה להחליף עיצוב בדחיפות! |
![]() |
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
יש לי שאלה קטנה... הוא שמע פעם על דבר שנקרא מקצועיות...
על דבר שנקרא ריסיילר?
חבר וותיק
|
מה זה משנה איזה עיצוב יש לחברה? למה ל- lsrv.co.il יש עיצוב לא הכי מקצועי הייתי אומר ועדיין הם חברה מעולה !
העיצוב פה לא קובע ! ותודה על הביקורת. |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אתם תהיו עם העיצוב של ה- 500 שקל, ולא תדעו איך לנהל חברה, ויש פה הרבה כאלה. יש מעט מאוד ,שיודעים איך לנהל חברה.
אין לי פשוט את האמצעים לחברה רצינית. העיצוב פה לא קובע. אני נמצא בשרת ואני נהנה מכל רגע. אל תדברו שטויות. נמאס לי שדורסים פה אנשים. |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
גל, כתבת שחבר שלך פתח חברה...לא יודע אבל מתוך שבוע שאתה מתאחסן אצל חבר שלך אתה יכול לתת כבר ביקורת?
בכל מקרה בהצלחה. העיצוב לא קובע אל תזיינו במוח בבקשה. |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|