![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת על שלום- KREAMEr .
ננעלה הודעה אחת, מבלי שהספקתי להגיב.
הייתי חייב להגיב, הוצאתם אותנו ילדים קטנים, כאלו שלא מבינים כלום. אני חייב לתת תשובות לה-כל! הכל התחיל בכך שחיפשנו יעודי, קיבלנו הצעה מעולה משלום. בדקנו כמה הצעות אחרות, סגרנו עם שלום על שרת. השרת היה אצלו תחילה, הבטיח שיום לאחר התשלום נקבל את השרת. אוקי המתנו יום-יומים... הבעיה שגם יום-יומים לא הספיקו, הוא בא בתירוץ שיש איזה חלק לא טוב בשרת. לא נורא, הבלגנו... קיבלנו את השרת שבוע לאחר התשלום, שהוא התחייב ליום אחרי. לא נורא, הבלגנו... ואני חייב לציין! השרת של שלום, אנחנו שילמנו אך ורק על האיכסון של השרת ועל הפאנל. שלום אמר לנו שהוא יקח מאיתנו 10 גיג'ה מה80 שאמור להיות לנו, לא היתה לנו בעיה בכלל. הוא גם הבטיח לתחזק את השרת, מה שממש לא קרה. ומאשים אותנו בחוסר תיחזקו של השרת. קיבלנו את השרת, כעבור שבוע. אנחנו ממתינים לעידכון DA של הIP , לקח קצת זמן. אבל באמת שזה לא באשמתו. אחרי העידוכון של הDA, השרת עבד יום אחד טוב. מאז הוא הושבת ליום וחצי, עד שלישי אחה"צ. וכשהוא חזר, הוא חזר איטי ומחריד מתמיד! אינספור שיחות שכנראה שביצעתי אליו, כנראת סוננו... בנושא. אוקי, השרת חזר, איטי מחריד ביקשנו שיבדוק. הוא התחיל להאשים אותנו, שהרסנו את השרת ועשינו בלאגן בו, איך בידיוק נספיק לעשות בלאגן ביום אחד?! ביום רביעי השרת עדיין מחריד ואיטי, הגישת ROOT לא עבדה לנו, הגישת SSH ומשהו עם הפורט לא עבד בשרת, ביקשתי ממנו עוד אתמול בערב את הפורט , הוא אמר שקרה משהו. עד עכשיו לא קיבלתי את הפורט לROOT ולSSH. הDA התחיל להתחרפן, אמר שאין לנו גישות לכל האזורים שלו. בקיצור, גם שביקשנו החזר משלום הוא לא הסכים... רק לאחר הפוסט בהוסטס! ותעשו טובה, כל החברים למינהם, אל תגנו עליו סתם. כי זה לא ממש מגיע לו. מקווה שהבהרתי לכם את עמדתנו, אתם יכולים לבדוק את זה עם הלקוחות אפילו. Last edited by Pro-Host.co.il; 20-07-06 at 21:22.. |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תאמת כמו שאמרו באשכול הקודם..
אני עדן דהן -> לא מתחזק שרתים ולא יודע איך לתחזק שרתים.. ביגלל זה אמרתי לשלום שיתחזק לנו את השרת , ושלום אמר שהוא יתחזק לנו והכל .. תחזוק? לא ראינו... עוד חמש דקות יבוא איזה מנהל שהוא חבר שלו, וינהל את האשכול ויתן לי אזהרה.. בטענה שלא שילמתי על תחזוק, לא מבין את המנהל הזה, חושב שהוא עובד עם שלום, מנפיק לו חשבוניות. Last edited by Pro-HostCoil; 20-07-06 at 21:31.. |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
נחכה לתגובה שלו
אני אישית מאמין לך חבל שזה יצא ככה |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
נעלו לכם את האשכול ואתם פותחים עוד אחד?
טוב תצפו לאזהרה ונעילה. הנושא כבר הובהר באשכול השני. |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ומי אתה שתשתיק אותי? זה שאתה חבר של שלום, לא אומר שאתה צריך לצאת נגדי. חופש ביטוי? מכיר את המושג? את עמדתי לא הבהרתי, והייתי חייב להבהירה. |
|
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
כל הנושא טופל.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|