|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
![]() היה לי פורום על האיחסון שלהם ויום אחד לפני 3 ימים הפורום לא עולה בהתחלה חשבתי שידרוגים אחרי יומיים שלוש לא ידעתי מה קרה ולא היה הודעה מוקדמת גם בקיצור עם מישו יכול להגיד לי מה איתם היום ראיתי שהם חזרו אבל אני לא יודע מה האתר של החברה כי אני לא מצליח להיתחבר לפורום או לשרת .... עזרה בקשה doctor-serv זה החברה
לא יודע עם פתחתי במקום הנכון בקיצור עם לא בבקשה תעבירו ותעזרו תודה מראש |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
זה לא פורום תמיכה שלהם, בטח לא שמות מתחם.
עידן צרור... |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
החברה של עידן צרור..
דבר איתו.. |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
חברה ממש גורע.
קניתי מימנו שרת ל4 חודשים עבר חודשים שילמתי לו לעוד חודשים. קיצר הוא לא ענה לי באיסיקיו, החברה נפלה הוא מחובר ולא עונה. אל תיקנה מימנו הבנאדם חושב רק על הכסף.
משתמש - היכל התהילה
|
לא ממליץ בהחלט.
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אני לא זוכר שזה פורום המלצות וביקורות.
הבנאדם שאל שאלה. אינכם יודעים את התשובה? אל תענו בכלל.! הוא לא ביקש ביקורת. הוא שאל איך משיגים אותם. לכן הימנעו מספאם מיותר. אני מודע לכך שגם ההודעה שלי היא ספאם אך היא "למטרות לימוד". תקראו הודעות ותגיבו אם אתם יודעים/מבינים/מכירים/יכולים. אם לא... אז לא... סתם להעלות מונה?!
חסום
|
כן גם שלי תורמת לספאם
אבל לא מטרות לימוד אלא לפקודות 1 לנעול או להפוך לנושא הרישמי ולחכות לעידן צרור 2 אם נועלים לפתוח נושא חדש ולחכות לתשובה וכן אתם צודקים היה לי קשר איתו יש לו רק כסף בראש ועוד הוא רממה בתחרות האתרים של עצמו:\ |
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
זה לא פורום תמיכה של דוקטור סרב פה.
זה האתר: www.doctor-serv.com. א': אין לך 30 הודעות ב': זה לא המקום. נעול + אזהרה.
|