![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מערכת חדשה שתכנתתי
המערכת חדשות הישנה, חוזרת בגרסה משופרת ואיכותית, כמו שהבטחתי
![]() הנה: http://php.netlocks.net/newsystem/ היא מוצעת למכירה, אני לא אפרט על זה כאן אלא באשכול אחר. אגב היא כוללת גם קובץ התקנה, שעושה הכל. מה דעתכם? כניסה לאדמין: User: Admin Password: none תנו בתגובות ![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אין בה מספיק אפשרויות,תוסיף את האפשרויות הבאות:
תאריך הוספת הכתבה תיאור קצר של הכתבה הוספת תמונה שתופיע ליד התיאור הקצר כתיבת מילות מפתח שיגיעו לתגי מטה כתיבת תיאור שגם כן יגיע לתגי מטה אם זאת תיהיה גם מערכת מאמרים אז הוספת שדה לכתיבה קצרה על מחבר המאמר תוסיף מערכות תגובות וניהול מערכת תגובות אחרי זה זאת תיהיה באמת מערכת שמישהו יחשוב ליקנות |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
חמודה מאוד
תוסיף עוד אפשרויות... |
![]() |
# 4 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
נכנסתי למערכת ניהול בלי לרשום את השם משתמש והסיסמא.
|
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
נחמדה מאוד,אבל להוסיף עוד דברים..
זה מיני מערכת ..:P ה HTML שלך ממש ממש מבולגן :S איך אתה רושם ככה לעזאזל:SSS ותבדוק תקן W3C כי ראיתי רשמת בלי קשר פעמיים <html> =\ לגבי ה BBCODE זה לא ממש איכותי, תוסיף לחצנים.. אנשים שיקנו תמערכת לא ידעו איך להשתמש בזה ..
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
שלושת רבעיי מהדברים שרשמת קיימים במערכת החדשה. כבר יש את הדברים הבאים ממזמן: תאריך הוספת הכתבה הוספת תמונה שתופיע ליד התיאור הקצר תוסיף מערכות תגובות וניהול מערכת תגובות אם זאת תיהיה גם מערכת מאמרים אז הוספת שדה לכתיבה קצרה על מחבר המאמר - בנוגע לזה: יש יוזר אחד, אתה יכול להגדיר שם בהוספת הכתבה. אגב, אחרי פעם אחת שאתם רושמים שם משתמש וסיסמה נכונים, יש לכם גישה תמידית. ---------- עריכה: הוספתי אפשרויות לניהול תגובה, אחרי שנכנסתם לאדמין, אתם יכולים לנהל תגובות דרך עמוד התגובות. Last edited by Art Watch; 02-08-06 at 08:02.. |
|
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
שם:נגיד פה כותבים את שם המאמר כתבה:מה רושמים פה? כתובת תמונה:לאן זה מתקשר בידיוק? תיאור מתחת לתמונה:אם זה מערכת מאמרים איזה תיאור אתה רוצה שיכתבו לך מתחת לתמונה שליד התקציר?(לא אמורה ליהיות אפשרות כזה) ולא מצאתי איפה אני רושם שם מתי פורסם המאמר(אני צריך לישלוט על זה לבד) וגם תעשה שהגולשים יוכלו להעלות את התמונה מהמחשב שלהם ולא לפרסם כתובת וגם תגביל את התמונה שאפשר לפרסם שם בקיצור תמשיך לעבוד על המערכת לא נראה לי שמישהו ישלם עליה כשהיא נראת ככה. |
|
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אוקיי אני משנה את הטקסטים, (אל תהרוג אותי :S).
EDIT: שיניתי טקסטים. Last edited by Art Watch; 02-08-06 at 08:21.. |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|