|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מבצע תכנות PHP+HTML
משעמם לי בדרום אז אני יצא במבצע (בלי מערכת ניהול תוכן)
מה כלול במחיר: 1.קידוד לפי התקן +אפשרות לאתר שלם במסגרות 2.תכנות ב PHP 3.אפשרות להוספת פורום או מערכת צ'ט אונליין 4.חיפוש דומיין 5.טופס יצירת קשר דוגמה לקידוד תקני (רק עמוד ראשי) http://mpmlps.livespd.com/wistep/ מחיר 130 ש"ח רק 130 ממש מתנה המבצע הזה ל 4 הראשונים אני צריך עבודות לפורטופוליו שלי בברכה ליאור
בברכה, ליאור PSPARE.net מעבדת PSP - מתמחים בתיקון,פריצה,החזרה לחיים,מודים,שידרוגים,תוספות,חלקיי חילוף,נרתיקים קשיחים,נרתיקים רכים,פאוצים,ועוד הרבה יותר לקונסולת הPSP שלכם!!! הכנסו עוד היום ולא תצטערו! Last edited by l!ornet; 01-08-06 at 15:14.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
צודק אני יתקן א זה
בברכה, ליאור PSPARE.net מעבדת PSP - מתמחים בתיקון,פריצה,החזרה לחיים,מודים,שידרוגים,תוספות,חלקיי חילוף,נרתיקים קשיחים,נרתיקים רכים,פאוצים,ועוד הרבה יותר לקונסולת הPSP שלכם!!! הכנסו עוד היום ולא תצטערו! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
בברכה, ליאור PSPARE.net מעבדת PSP - מתמחים בתיקון,פריצה,החזרה לחיים,מודים,שידרוגים,תוספות,חלקיי חילוף,נרתיקים קשיחים,נרתיקים רכים,פאוצים,ועוד הרבה יותר לקונסולת הPSP שלכם!!! הכנסו עוד היום ולא תצטערו! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
ל METACODE עזבתי תקריות מה נראה לך אני ישאר שם באמצע המלחמה?
חח באמת שאין PHP תקני אני יערוך
![]() |
![]() |
# 8 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
1. זה HTML 4.01....אין הרבה מה להתגאות פה..היום עדיף לעבור לXHTML, יותר בריא לדפדפן.
2. התיחכום של הmarquee נחמד, אבל בסופו של דבר זה עדיין תג לא חוקי, אז בעצם אולי כתוב שהתיכנות שלך תקין, אבל לא ממש. 3. האתר עולה ממש לאט, היית יכול לוותר על הרבה מאוד מהתמונות שהשתמשת. 4. כמו שאמרו, שני הלינקים לא נראים טוב לא בFF ולא בOPERA *אין לי שום דבר נגדך, רק הבאתי כמה טיפים לעתיד. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
סבבה אני שמח לקבל טיפים על איך לתכנת אחר הכול אף אחד לא מושלם
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
הקוד תקני, גזירה לא
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|