|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
![]() הכנסו עכשיו ל:
DoBe.Gadgetim.co.il הרשמו, קבלו לינק ייחודי למייל, הפיצו אותו לכמה שיותר אנשים - ואולי תזכו באחד משלושה פרסים מדהימים: 1. חבילת אכסון בלתי-מוגבלת (שטח אכסון, תעבורה, MySQL, הכל) לשנה שלמה 2. חבילת לארג' לחצי שנה (600 מגה דיסק + 80 ג'יגה תעבורה) 3. חבילת מיני לשלושה חודשים (150 מגה דיסק + 5 ג'יגה תעבורה) הפרס הראשון בשווי 4,000 שקלים! כדאי להתחיל להפיץ ![]() התחרות מיועדת לבוני אתרים, מתכנתים ו-WebMasterים. את הקישור שתקבלו - תוכלו להפיץ בכל דרך שתראו לנכון: באמצעות באנר באתר, קישור בפורומים/במירק, חברים במסנג'ר וב-ICQ ובכל דרך (חוקית) שתראו לנכון. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
בשווי 4000 שקל?
אולי שרת PC נורמלי עולה 4000 שקל מה בנוגע לאחסון השרת בחוות שרתים ותיחזוק? דבר ראשון אין דבר שטח אחסון בלתי מוגבל.... אם אני מסיים את השטח של הHD אני מקבל עוד HD ועוד HD ועוד HD? אני מניח שלא.... תעבורה בלתי מוגבלת - כנ"ל.... |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
למה לפרסם בכל הפורומים?!?!
|
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
מה יש בקישור שצריך לפרסם?
פירסום לאתר או חברה כל שהיא? |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הודעה למייל אחרי הרשמה :
*יש פרטים שצינזרתי שלום אור סולומון נרשמת בהצלחה לתחרות ההפצה תתחיל/י להדביק את החבר'ה!!! שם: אור סולומון טלפון: 09-******* כתובת: ?!?!!?!?!? הקישור שלך הוא: http://dobe.gadgetim.co.il/index.php?id=orsol1155136989 שבוע מדהים, מערכת גאדג'טים ודובי שירותי אחסון gadgetim.co.il dobe.co.il עריכה : לפי הפאנל ניהול שלהם פלאסק יש להם שרתי ווינדוס ![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
נעול, בפעם הבאה תקבל גם אזהרה.
|
|