|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
הצעות מחיר לפורום חדש..
אני צריך כמה הצעות מחיר לשם פתיחת פורום חדש.
אחסון היות והפורום לא מכוון להיות גדול (בהתחלה) אין צורך בחבילה גדולה אלא בחבילה הבסיסית ביותר שלכם, מה דרוש שיהיה לו PHP וכו', הדרישות של IPB שאני מאמין שיש לכול אחד ממכם... אז אנא תנו לי את כתובת האתר שלכם שאוכל לעיין, ועוד דברים אם יש לכם להוסיף. עיצוב לפורום, אינני בטוח שאני צריך מעצב לפורום, זה יהיה תלוי במחיר הכרוך לכך וביכולת של המעצב, ליצור לוגו, עיצוב מלא לפורום (כולל תמונות קטגוריה), תמונות למודים (כגון מוסתר) ובאנר. לא דרוש פתיח. - מעצבים הציעו הצעות בפרטי ושלחו לי בבקשה עבודות קודמות וכו'.. ההודעה נכתבה בפורום הבאים: בקשות אחסון לחברות רשומות, בקשות אחסון לחברות לא רשומות, הצעות ובקשות שונות. תודה מראש, תומר. Last edited by TDMK; 12-07-06 at 14:47.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) דירוג מסחר: (0)
|
שלום,
שמי עידן ואני מנהל 4save.net . מחיר החבילה הבסיסית אצלנו (אשר תענה על צורכיך) הוא 25 ש"ח. לפרטים ולבקשות נוספות תוכל ליצור קשר בתוכנות המסרים: איסיקיו 45600010 אתה מוזמן לבקר באתרנו www.4save.net. בהצלחה ![]()
# 3 |
חבר מתקדם
|
נשמח לספק עבורך חבילה עבור הפורום שלך:
250 מגה איחסון 25 ג'יגה תעבורה כל השאר ללא הגבלה ב20 ש"ח לחודש בלבד! *המחיר כולל התקנת מערכת פורומים לבחירתך! *המחיר כולל תמיכה! קצת עלינו: העסק הוקם באפריל 05 במטרה לספק פתרונות אינטרנט מתקדמים במחירים נוחים למגזר הפרטי והעיסקי. העסק בעל שרת רב עוצמה המתאכסן בחוות השרתים של 012 קוי זהב. השרת מתוחזק באופן שוטף על ידי צוות של טכנאים בעלי ניסיון וידע עשיר בתחום בשביל שהאתרים שמאוכסנים על שרתינו ייהנו ממהירות וUPTIME גבוהה. העסק רשום כעוסק מורשה ומנפיק חשבוניות מס/קבלות ללקוחותיו. מפרט השרת: Intel Pentium 4 3000Mhz 2GB DDR השרת מחובר לרשת האינטרנט במהירות של 100MBIT. תמיכה העסק מספק תמיכה ברוב שעות היממה בתוכנות המסרים,באימייל ובמספר מוקדים טלפוניים. תשלום העסק מכבד את כל כרטיסי האשראי,צ'קים,דואר רשום והעברה/הפקדה בנקאית. יצירת קשר תוכלו ליצור איתנו קשר בעמוד "צור קשר" באתרינו או בקישור ישיר: http://style-host.net/contact.php
בברכה, מתן. ICQ: 309330595 Last edited by matan; 12-07-06 at 15:09.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
שלום,
הנה הצעת מבית 250 מגה איחסון 25 ג'יגה תעבורה כל השאר ללא הגבלה במחיר חודשי של 30 ש"ח פרטים נוספים על החבילה : http://www..net/hosting-small.php אתר החברה: www..net צור קשר : 086846055 או באייסיקיו : 224759 בתודה, ניר.
# 5 |
תודה על תרומתך!
|
שלום רב,
חברת Level-Serv תשמח לארח אותך על שרתיה. להלן מחירי חבילות אירוח האתרים: ![]() *כל המחירים כוללים מע"מ *בהתחייבות לחצי שנה מקבלים חודש נוסף מתנה! *בהתחייבות לשנה מקבלים שם מתחם (דומיין) עולמי מתנה! *ניתן ליצור חבילה מותאמת אישית בלחיצה כאן קצת על החברה: חברת Level-Serv נוסדה באוקטובר 2004 במטרה לספק פתרונות אחסון אתרים מתקדמים. חברת Level-Serv מציעה לכם את השילוב בין מהירות,יציבות ואיכות למחיר אטרקטיבי עבור כל אחד! החברה מספקת מגוון רחב של שרותים, ביניהם אירוח אתרים, שרתי רדיו, דומיינים, ריסיילרים ועיצוב ובניית אתרים. לחברת Level-Serv יש שרת פרטי בחוות השרתים של 012 בפתח תקווה, ישראל אשר משרת אותה בנאמנות. חברת Level-Serv מתחייבת לספק תמיכה טלפונית 24 שעות, 7 ימים בשבוע, כמו כן ניתן ליצור עימנו קשר ברוב שעות היממה דרך תוכנות המסרים המיידים, ICQ, Messenger או דרך הדואר האלקטרוני. חברת Level-Serv פועלת בצורה חוקית ומספקת חשבוניות מס/קבלה. מפרט השרת: שרתינו יושבים בחוות השרתים של 012 בפתח תקווה, ישראל. מעבד- IntelPentium 4 CPU 3.00GHz זיכרון- 2048MBDDR דיסק קשיח- 80GB מהירות קישורית- 100mbps פרטי מערכת הפעלה- Linux פאנל ניהול- Direct Admin אתר החברה: http://www.level-serv.net בברכה, ניר מנהל חברת Level-Serv אחסון ברמה אחרת! |
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
גיא יהיה זמין עוד שעה.
# 7 |
חבר וותיק
|
שלום.
אתה מוזמן להציץ בחבילות האחסון של Lom.co.il פתרונות אינטרנט ומחשוב מתקדמים http://www.lom.co.il/WebHosting.html לפרטים,צור קשר.פרטים בחתימה המשך יום נעים,דני Last edited by Lom.co.il; 12-07-06 at 18:50.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|