|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מציע את עצמי בתומך + נציג מכירות.
שלום,
אני ירין למי שלא מכיר, מנהל חברת Office-Serv לשעבר. כרגע לאחר מכירת החברה, אני מעונין לעבוד בחברה איחסון כ-תומך וכ-נציג מכירות. אני יותר משנתיים במקצוע. עלי: שם מלא: ירין עובדיה גיל: 15 מין: זכר עיר מגורים: דימונה תומך בתוכנות המסרים הבאות: ICQ - מעל 12 שעות ביום MSN - עד 5 שעות ביום E-mail - מעל 12 שעות ביום *פלאפון אני מעדיף לא להישתמש רק למיקרים דחופים. שפה רעותה, כמעט ללא שגיאות כתיב. יש לי יכולת שיכנועה טובה. מבין ב: אירוח אתרים: פורומים - אני מכיר את רוב המערכות, ויודע להישתמש ברובם. Direct Admin - יודע דיירקט אדמין חלק בכל סוגי השרותים, אירוח אתרים, ריסיילרים, מיני יעודיים, יעודיים. שרותים נוספים: שרתי משחק - יודע להריץ שרתי משחק. שרתי רדיו - יודע להריץ שרתי רדיו, יודע להפעיל אותם במצבי ריסטרט. מבין דיי טוב ב-SSH וברוט. חובה שהעסק יהיה רשום !. תמורה: תומך: על תמורה נדבר. נציג מכירות: בין 15 ל-25 אחוז על כל לקוח. למעונינים שיצרו איתי קשר, פרטים בחתימה. ערב טוב, ירין.
שלום לכולם, וחזרתי לפה :] Last edited by yarin34; 01-08-06 at 21:09.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אחי הרגתה אותי !!! ![]() ![]() ![]() רצחתה אותי!!! ![]() ![]() ![]() בדיוק שאתה כותב שאין לך שגיאות כתיב הנה אחד. שפה רעותה = לא נכון שפה רהוטה =נכון פירוש מילון רעותה : רעות (ש"ע) ידידה, עמיתה, שותפה, חברה, אוהבת, מסורה, קרובה ללב פירוש מילון רהוטה : רהוט (ת') שוטף, שגור, מהיר דיבור, רגיל בפה, קל לשון, מסוגנן; מהיר, ממהר, נחפז, חפוז, מזורז לא נורא. בנאדם טוב אתה. אני מכיר אותך. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|