|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מחפש ביקורת על האתר יהדות שלי
אוקי אז אחרי עבודה של ימים שלמים של עבודה של מחשבה ושל הכל
אני שמח להציג את פורטל היהדות www.yahadoot.net בבקשה ביקורת בונה בלבד מה לא אהבתם? ואיך אפשר לשפר? חוץ מהקטע שהקוד לא תקני.....זה אני מודע לבעיה תודה רבה Last edited by נריה; 23-08-06 at 00:32.. |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
פונט = אריאל.
הייתי עוזר לך,אבל אתה קצת הרבה חוצפן. בהצלחה. |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אתר נחמד סה"כ,
עיצוב נקי, אני לא יכול להגיב על התוכן כי אני לא ממש מתחבר אליו. |
![]() |
# 4 |
חסום
|
נחמד לא יותר מזה !
|
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
ידעתי שתגובה כזאת תגיע=/
מה יהפוך את זה ליותר נחמד?? מה חסר באתר?? אני פירסמתי את ההודעה הזאת כדי שתבקרו את האתר ותאמרו איך לשפר |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
זה נראה שבבלוקים זה לא נראה נקי כזה...
יותר מדי גס! ( צבעים כהים ופסים גדולים ) התוכן נראה בסדר גמור צריך לעבוד על העיצוב ! |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
עיצוב ממש לא מתאים , תוכן - נפלא ! קראתי הכל למרות שאני חלוני ואין לי כל קשר אתה כותב טוב
![]() אגב - שים את הפונט Ariel או Thoma כי הפונט בכתבות ממש לא נח לעין . בהצלחה עם האתר אני מקווה שתצליח ! ![]()
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
תשתמש בטיפה css והכל יהיה שונה.
כמובן, פונט אריאל זה העיקר. התפריט - תגדיל את הכתב. בשאר הדפים, תשתדל לעשות את כל הדפים עם אותו מבנה. |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אווו תודהה עכשיו הבאתם ביקורת בונה
אז ככה... בקשר לפונט אריאל אתם צודקים אני ישפר בקשר למי שאמר שאני כותב יפה....תודה המאמר הראשון של ההתנתקות הוא מאמר שלי--שוב תודה בתפריט ניווט כן אני יגדיל את הכתב CSS אני לא יודע=/אז זה בעיה קצת עיצוב חדש לא על הפרק כרגע...אולי בהמשך...עניין של תקציב עוד תגובות |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
עיצוב יפה מאוד,
הקידוד - גרוע. האתר עצמו, לדעתי יבד, חסרים של המון דברים. תסיים את כל האתר ואז תביא לראות , אל תעשה חצי עבודה ותביא לראות :S
|
|