|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
זה בקשר לחברה שלי |יש לי שאלה
אוקי אז החברה שלי היא חברה חדשה...אני באמת לא רוצה ליסגור אותה אבל לאור המצב כניראה שאני יצתרך ליסגור אותה...אין קונים..לפחות לא מספיק כדי לשלם על החודש הבא בישביל הקופסה..
השאלה היא אם ככה זה על החברות המתחילות?? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
כן.. זה אמור להיות ככה..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא רק לחברות מתחילות אלא גם הרבה חברות שדיי הרבה זמן ב"עסק".
איחסון זאת לא הדרך להתעשר... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אני ישווה את זה לחנוית למשל.. מישהו בא .. עצמאי פוץתח חנות.. הוא משיקע הרבה כסף... עם הזמן מחזיר את הכסף והזה ומתחיל להרוויח
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אם הייתה באמת משקיע בחברה [ואני מבר איתך על סכום בין 6 ספרות או לפחות על ההתחלה 5] כמובן שהייתה מקבל החזר חודשי גבוה, אבל מאחר ואתה בסך הכול נער, ואין לך מאיפה להביא השקעות ואין לך כמו לרוב פה מושג במנהל עסקים או כלכלה או בכלל אז סביר להניח שאתה תפול על ההתחלה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
אלקס עלק שש ספרות חחחחחחחח אתה מושפע אאהההה?....
מי יתן על חברת אכסון 100 אלף ש"ח מה אין לך חיים אתה יודע כמה חברות יש בשוק? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אלכס,לרוב האנשים שפותחים עסקים אין לא 6 ספרות ולא 5,לפעמים גם 4 זה קשה,צריך גם השקעה כספית זה נכון אך בעיקר מוטיבציה,חוש לעסקים והרבה השקעה של זמן.
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ובקשר לשואל, כן, הכנסת הכספים לא באה בקלות על ההתחלה בוא נקווה שלא תתיאס ותמשיך כך... לא צריך להגזים עם השקעה של 6 ספרות ואפשרי גם בלי 5 ותתחיל בקטן ותעלה כל פעם מדרגה עד שתגיע לפסגה... ( כמובן אני לא אומר לך שזה יקרה. אבל אם תשקיע והכל, זה יכול לקרות בלי נדר. ). בכל מקרה בהצלחה ממני אליך. בתודה, יוסי. FServe-il.Net בקרוב... |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אוקי תודה רבה לכל העונים הבנתי ..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|