|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום אני לא בא להטיף לכם מוסר...
אני רק בא לשתף אתכם בכמה דברים שעיניי ואוזניי נגלו אליהם מקווה שתאהבו... ![]() הקשר לתורה ולמצב שלנו היום: תאריך: 22.7.06 פרשת שבוע: מטות-מסעי זמן: תהליך פתיחת המלחמה בצפון [למי שלא זוכר] ההפטרה באותה פרשת שבוע: ירמיהו פרק א' י"א- ט"ז : [י"א]" ויהי דבר ה' אלי לאמר מה אתה ראה ירמיהו ואמר מקל שקד אני רואה" [י"ב] "ויאמר ה' אליי היטבת לראות כי שקד אני על דברי לעשתו" [י"ג] "ויהי דבר ה' אלי שנית לאמר מה אתה רואה ואומר סיר נפוח אני רואה ופניו מצפונה". [י"ד]" ויאמר ה' אלי מצפון תפתח הרעה על כל ישובי הארץ." [למי שלא מאמין מוזמן להיכנס להפטרה של פרשת מטות ציינתי את הפסוקים למעלה] שימו לב כתבתי את זה בכתיב מלא כדי שיהיה לכם יותר קל לקרוא. לינק לפירוש של ההפטרה אתם מוזמנים לעיין http://mikranet.cet.ac.il/pages/item.asp?item=7765 תאריך: היום- 12.8.06 פרשת שבוע: עקב זמן: מלחמה בצפון.[ואיומים גם על המרכז]. פרק ח' פסוקים י"ז- תחילת פרק ט' [י"ז] "ואמרת בלבבך כוחי ועוצם ידי עשה לי את החיל הזה" [י"ח] " וזכרת את ה' אלוקים כי הוא הנותן לך כוח לעשות חיל למען הקים את בריתו אשר נשבע לאבתיך כיום הזה" [י"ט] "והיה אם שכח תשכח את ה' אלוקיך והלכת אחרי אלוקים אחרים ועבדתם והשתחוית להם העדתי בכם היום כי אבד תאבדון". [כ] " כגויים אשר ה' מאביד מפניכם כן תאבדון עקב לא תשמעון בקול ה' אלוקיכם" סוף הפרשה: עלייה שביעית -מפטיר פרק י"א פס' כ"ב עד סוף הפרשה [כ"ב] "כי אם שמר תשמרון את כל המצווה הזאת אשר אנכי מצווה אתכם לעשתה לאהבה את ה' אלוקיכם ללכת בכל דרכיו ולדבקה בו". [כ"ג] " והוריד ה' את כל הגויים האלה מלפניכם וירשתם גויים גדולים ועצומים מכם" [כ"ד] "כל המקום אשר תדרוך כף רגלכם בו לכם יהיה מן המדבר והלבנון מן הנהר נהר פרת ועד הים האחרון יהיה גבולכם" [כ"ה] "לא יתיצב איש בפניכם פחדכם ומוארכם יתן ה' אלוקיכם על פני כל הארץ אשר תדרכו בה" זה הכל לבנתיים מקווה שאהבתם והבנתם נ.ב מה שמודגש זה הדבר הכי חשוב. כל הזכויות שמורות לאבי |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|