|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
חידושים: xbox360, Nintendo D, Icemat, Steelpad
שלום לכולם!
כמה חידושים ב www.pcgames.co.il : ![]() הרבה מאד כותרים חדשים בכל המחלקות - PC, PSP, PS2 מחלקה חדשה של משחקים ל XBox 360. כרגע המבחר עדיין קטן, אבל בשבועות הקרובות הוא יגדל בהרבה. בימים הקרובים נציע גם חבילות של המכשיר עצמו עם משחק ובקר נוסף. מחלקה חדשה של משחקים ל Nintendo DS. זאת קונסולה ניידת קטנה ומדליקה (לפחות ה DS Lite שלי יש ![]() שוב, בימים הקרובים נציע גם חבילה של DS Lite + משחק. אביזרי גיימינג - אנו מציעים מגוון מוצרים, בעיקר של החברות Steelpad ו Icemat - מדובר במצעי עכבר מקצועיים, כפפות לגיימרים (לשמירה על היציבות), אוזניות מקצועיות ועוד. כל המוצרים המופיעים באתר כוללים משלוח בדואר רשום. כל המוצרים המופיעים באתר מקוריים וחדשים. כמו שניתן לשים לב, מרבית המוצרים זמינים במלאי, וכמובן שניתן להזמין גם את שאר המשחקים (לרוב מגיעים אלינו תוך יומיים-שלושה). |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לפי דעתי זה מתאים יותר להכרזות
![]() בהצלחה...
![]() |
# 3 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
בהצלחה בני.
את האביזירי גיימינג אתם מיבאים מ TMS או מ Icemat ו Steelpad ? ד"א דבר איתי בקשר לאוזניות של ה 5H כי הם ממש זולות אצלך יחסית לכל שאר המקומות.
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית או פשוט לקנות מהאתר... ושוב תודה, בני |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אממ בני יש לי הצעה בשבילך, בקשר לאתר, אתה יכול לתת לי פרטים ליצירת קשר?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|