|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
webIMPERIO - wanted - דרושים
webIMPERIO - wanted - דרושים
לחברת webIMPERIO, לפיתוח וקידום אתרים, דרושים עובדים למילוי משרות. על כל המועמדים להיות מעל לגיל-15(על-פי חוקי התעסוקה בנוער). מועמד שאינו רציני, לא ייתקבל. להלן המשרות: משרה #1-מקדם אתרים ניסיון מוכח של לפחות שנה ניסיון בעבודה עם לקוחות טלפון נייד זמין-חובה! המלצות-יתרון משרה #2-מתכנת אתרים ידע בשפות PHP, ASP כל שפה אחרת-יתרון! ניסיון מוכח המלצות-יתרון! טלפון נייד זמין-חובה! עמידה בזמנים משרה #3-מעצב אתרים נסיון מוכח עמידה בזמנים עבודה עם תוכנות גרפיקה מתקדמות, כגון: פוטושופ אימג' רדי אילסטרטור טלפון נייד זמין-חובה! המלצות-ייתרון! מעצבים, שימו לב: אין צורך בנסיון\ידע בקידוד עיצובים משרה #4-פלאשר נסיון מוכח עמידה בזמנים ידע בAS-חובה! טלפון נייד זמין-חובה! תמורה-תשלום פר עבודה מועמדות למשרה הרצויה, יש לשלוח לכתובת המייל: manpower@webimperio.net, בצירוף מספר המשרה, וקורות חיים(אם יש) מועמדות, תתקבל עד לתאריך ה-26 לאוגוסט!, אלא אם נאמר אחרת. מועמדים שלא ייפנו דרך המייל, לא ייתקבלו. שאלות, ניתן להפנות בתוכנות המסרים המידיים שנמצאים בחתימה. בהצלחה
webIMPERIO.net Past. Builds the future ICQ: 336788730 MSNM: nahi_b@netvision.net.il Last edited by נחי; 13-08-06 at 17:50.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
פשש יפה..מקצועי!
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
על-פי החוקים, אין הגבלת גיל לפתיחת עסק\תיק במס הכנסה.
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתר יש לי. אחרת לא הייתי מתחיל לאסוף צוות. יותר מזה, אני חושב שאני מוכן לפתיחה, למרות התחרות הרחבה בשוק. שכן, חברת סטארט אפ, עפ"י המדדים הקיימים, לא תרוויח הרבה בחודשיים הראשונים לעבודתה, אם בכלל. אני נמנע מפרסום כתובתו של האתר, מסיבות ברורות. כמו שאמרתי: אסור לי לקבל עובדים, שהם מתחת לגיל 15, לתעסוקה שוטפת. במידה והם בני 14, הם מורשים לעבוד רק בתקופת הקיץ. אני, הבעלים של החברה, משמע, אני פותח אותה. לפתיחת עסק, אין הגבלת גיל(אחרת הורים היו כופים על ילדהם להרשם בשמם). התגובה נכתבה בהתייעצות עו"ד.
webIMPERIO.net Past. Builds the future ICQ: 336788730 MSNM: nahi_b@netvision.net.il Last edited by נחי; 13-08-06 at 21:14.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|