|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
l WebIndex עיצוב חדש! אפשרויות
לנעול.
Last edited by Freez; 16-08-06 at 14:35.. |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
תאמת אחי?
אתה ניראה לי מעצב טוב , מה יש כאן אחי? פונט מיוחד בלוגו שמת עליו צורה עם opaciti .. יאצ נחמד.. כל השאר לא משהו אחי.. זה ניראה כמו עוד עיצוב לתיק עבודות. אבל אתה ניראה לי מעצב ברמה גבוהה :]
חבר וותיק
|
אולי תצבע את הצבעים לכחול ותעתיק כבר את כל העיצוב? אין לך בושה תגיד לי?!
www.loading.co.il - העתקת אחד לאחד! |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
לא העתקתי, תרגע.
אני סה"כ רציתי להציע את העיצוב הזה בשביל האתר שלך! מה הקטע שלך? עם לא שמת לב שלחתי לך מייל. זה בדיוק כמו שלך רק שעשיתי שיכלול ללוגו, מה יש כבר? אתה לא רוצה לא צריך בנאדם. רק תרגע המטרה הייתה בשבילך. עם תשים לב, כתוב "העיצוב הוצע". זאת אומרת הוא הוצע לך, או לבעלים של האתר למי שזה לא יהיה. כולה נסיתי לעשות כמה שיכלולים קטנים, מה כבר קרה? |
![]() |
# 5 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
תעשה אשכול של תגובות על העיצוב... ![]() |
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
יפה מאוד
![]()
חבר וותיק
|
מה כבר קרה?
קרה שהעתקת עיצוב עשית לו פרינט סקרין שינת דברים קטנים ואתה עוד רוצה להציע לי לקנות אותו! ואת התשובה לקנייה אתה כבר בטח יודע ![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אחי, תגיד מה שתגיד.
לא בא לי לריב, אני רק יכול להגיד לך שלא עשיתי פריינט סקרין. באמת אין לי מצב רוח טוב, אני גם ככה אחרי תקופה גרועה בחיים (בלי שום קשר). עזוב.. דוד שנפטר מטיל עזוב כל מני שטויות. אבל מה אני מערב, חשבתי אני יכול לבוא למחשב בהרגשה טובה ולהעביר ת'זמן בלי להזכר בכל הדברים האלה ובלי מריבות וכל זה. אבל עזוב שטויות. גם עם עשיתי טעות ואני חושב שלא עשיתי טעות. אז סבבה, שתרגיש נוח עם זה, הנה אני יגיד לך עשיתי טעות שהעתקתי בסדר.. ולא העתקתי.. ואני יהיה נחוש בדעתי עוד הרבה זמן. דרך אגב, עם אתה כל כך רוצה ק'ח PSD http://www.extraup.com/file.php?file...57869afd959aaa Last edited by Freez; 16-08-06 at 14:33.. |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
להבא תחשוב על דרכים יותר טובות למכור דברים. ואל תנסה להיות עכשיו הצד הנפגע בסיפור. |
|
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
לא נפגע אחי, אתה צודק.
הייתי רואה מישהו שעשה עיצוב דומה גם אני הייתי נפגע. רק אומר לך, שהבסיס זה שלך. אבל לא עשיתי שום פריינט סקרין.. חוץ מהקום של החיפוש והלחצן חיפוש שלקחתי מוואלה.. זה עיצוב 100%.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|