|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שאלה על הקידום בגוגל
אוקי אז יש לי אתר מערכת הבניוקר
הבעיה היא ש.......... יש שם כ900 שגיאות קוד לפי http://validator.w3.org אז בגלל זה כנראה הוא בכלל לא מתקדם בגוגל למרות מלא החלפות קישורים שלי חשבתי לעשות שהדומיין שלי לא יכנס ישירות למערכת אלא לעמוד HTML מסויים שאותו אני יעשה בלי שגיאות ומישם יהיה הפניה לאתר ... האם זה יעזור לקדם את האתר?? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
...
אני יכול להגיד לך שקוד תקין עוזר, אבל הוא לא הורס!..
גוגל אוהב קוד תקין, אך זה לא מה שיהרוס לך את האתר. אני יכול להגיד לך שברשותי מספר אתרים מקודמים שלא הספקתי מעל שנה לדאוג לקוד התקין שלהם.. והם מקודמים בטופ.. בטח אתה עובד לא יעיל.. ובגלל זה אתה לא רואה תוצאות, מעבר להחלפת לינקים, יש עוד המון דברים.. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
הרבה דברים כמו?????
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תגיד לי רגע, כמה זמן אתה כבר מקדם את האתר שלך?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אני חושב חודש כבר
יש לי החלפת לינקים בהרבה מקומות בהרבה חתימות בפורום יש את הקישור בהרבה פורטלים של חיפוש בכמה תחרויות אתרים הכל תחת המילה יהדות אתמול בדקתי הגעתי עד דף 16 והתייאשתי למצוא |
![]() |
![]() |
# 7 |
кто ты?
|
חודש ואתה רוצה לראות תוצאות?
... קודם כל האתר שלך חדש, יותר נכון הדומיין, אם אני לא טועה, זאת אומרת שגוגל עדיין לא ווידא שאתה אתר אמין ולא אתר ספאם. אז אתה בארגז החול. תאריך היציאה מארגז החול אינו קבוע, ומקדמי אתרים מעריכים אותו מ 4 חודשים עד לשנה ויותר. אז אל תתחיל להכנס ללחץ עם האתר שלך תוך חודש לא במקום הראשון, תמשיך להחליף קישורים, תוסיף תוכן, והמיקום כבר יגיע ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
לאט לאט, אין צורך למהר.
קידום אתרים זה תהליך ארוך, וגם אם חודש נשמע לך הרבה - זה לא כזה הרבה. כמו שאמרו, אתה כנראה בארגז החול.. לאט לאט אתה תתחיל לראות את השינויים.
# 9 |
חבר וותיק
|
נראה לי שכבר ענו לך על השאלה אך ארצה להוסיף שפשוט תמשיך לאט לאט בקידום האתר שלך מבחינת עוד קישורים (לך לגוגל תחפש "אינדקס" ואתה תמצא מלא אינדקסי אתרים ותוסיף את עצמך אליהם).
בנוסף אם היית יכול לרכוש מערכת CMS שמותאמת ל-SEO, ז"א בינוקר הזו היא מערכת מאוד גרועה! גם ה-URL שלה דוחפים שם בדרך כלל המון פרמטרים וזה הופך תכתובת לפחות שווה בעיניי מנועי חיפוש ובצדק.... זה הורס כשיש: bla.php?id=4353&v=55232&so=desc&catid=76775 סתם קישקשתי.. P: אבל זה הורס...
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
ואני רק אוסיף עוד דבר אחד:
הקישורים שציינתי מאינדקסים ותחרויות אתרים הם לא תמיד קישורים ישירים לאתר כלומר הם בד"כ: www.site.co.il/out.php?id:222 כלומר הקישור מופנה לכתובת הזאת ולא לכתובת האתר שלך. כמו כן לא תמיד הקישור הוא תחת מילות המפתח הרצויות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|