|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Guest / אורח
|
מחפש מעצב מוכשר (תקציב 250-300 שח)
האתר שמופיע בחתימה שלי עובר שדרוג מלא עכשיו של כל המערכת וכו.
בנוסף אני מעוניין להעלות עיצוב קליל ורענן. התקציב כתוב למעלה: 250-300 רק PSD. איך העבודה תתבצע? המעצב שאני בוחר מעצב סקיצה, מעין כיוון. אם אני מרוצה מהסקיצה ממשיכים משם הלאה. אני לא ילד קטן והשם שלי מאוד חשוב לי ככה שבאמינות אין מה לדאוג. כמובן שאני מצפה אותו דבר מהמעצב. יש כאן כמה שמכירים אותי ויעידו על האמינות שלי. מעצב שיעבוד איתי תהיה לו אופציה גם לעיצוב אתרים עתידיים שלי, יש לי כל הזמן אתרים בדרך. תמיד יש רעיונות חדשים. מה אני רוצה? אם אתה חושב שאתה מתאים שלח לי אימייל לכתובת הבאה: עם עבודות קודמות, רצוי מאוד לא חברות אחסון. אני אוהב בעיקר לראות לוגואים ועיצובים לעסקים. כמה שיותר, יותר טוב. אני מבקש בלי תגובות של "פנה אלי באייסקיו או במסנג'ר". חבל, פשוט מיותר. מי שיכתוב את זה, יקבל X באותו רגע על הבנת נקרא לקויה. מחכה למיילים. תודה, אלכס |
![]() |
![]() |
# 3 |
Guest / אורח
|
תקרא את הכותרת.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Guest / אורח
|
נשלחה לך תשובה שם.
אני מחכה לעוד פניות. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מצטער על הדאבל אבל:
יש אצלך בעיות באימ''ל אין תיבה כזאת בכלל: Your message cannot be delivered to the following recipients: Recipient address: Reason: Remote SMTP server has rejected address Diagnostic code: smtp;511 sorry, no mailbox here by that name (#5.1.1 - chkuser) Remote system: dns;filter.desktoprating.com (TCP|10.11.8.21|43806|216.130.191.235|25) (mail4.webair.net ESMTP) נשלחה הודעה פרטית |
![]() |
![]() |
# 8 |
Guest / אורח
|
מוזר, אני אבדוק את זה.
בכל מקרה, ניתן לשלוח גם בהודעה פרטית. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|