|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
כמה מעצבים גרועים אפשר כבר להיות?!?!?
ditale זה האחד, Misterhit זה השני.
ditale בא אלי עשה לי עיצוב ולא סיים אותו. פתאום, הוא מחליט שהוא לא מסיים אותו. בשביל מה לעזאזל אתה בא ומבזבז לי שבועיים?!?!? הא בשביל מה?!?! נמאס לי מהמעצבים הגרועים האלו איך הם קוראים לעצמם בכלל מעצבים כולה ילדי חתימות בפוטושופ בלי טיפת מקצועיות. השני זה Misterhit. אחרי הסיפור הקודם שהוא לא רצה לסיים לי תעיצוב כי זה לא היה פשוט כמו שהוא חשב, הוא בא אלי לפני שבוע ואומר לי שהוא יסיים לי תעיצוב. אני מסכים הוא אומר שהוא יעשה יעשה יעשה ותוך שבוע הוא לא רוצה. בשביל מה ביזבזתם לי זמן בשביל מה? מעצבים גרועים מקצוענים על הפניםםם בכלל לא מומלציםםםם |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
עוד פעם השטויות האלה עם המעצבים? מתי תלמד לקחת מעצבים שיש עליהם ביקורות טובות ועם שמות טובים כמו שחר או אופיר...
|
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש הרבה מצעבים טובים , תלוי איפה מחפשים.. לפותח הדיון: נפלת על 2 מעצבים לא הכי.. פעם הבא אם אתה רואה שזה נמשך יותר מדי ישר תחתוך או אם הוא לא נשמע לך וזה.. לפתוח כזה דיון זה סתם מייותר לדעתי. |
|
![]() |
# 4 | |
Rar.co.il
|
מה אתה מצפה עם תנאים שאתה מציב באשכולות שלך:
הצעת 150 שזה מחיר עלוב, העירו לך ואמרת: ציטוט:
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
שמעצב לוקח על עצמו עבודה ולא משנה באיזה מחיר הוא צריך לבצע אותה.. חבל מאוד שזה מה שקרה. סופ"ש טוב ובהצלחה, |
|
![]() |
# 6 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אני הולך מחר לפרסם מודעה שאני מעוניין לקנות אמממ אולי האמר (חדש) ב-25 אלף שקל. האם אני לא יודע מהתחלה שאנשים שיציעו לי לא יהיו הכי אמינים?
# 7 |
מנהל ראשי
|
* שיעול שיעול *
מישהו אמר חוזה? מישהו ציין מקדמה? מישהו אמר לעבוד כמו בני אדם? מישהו הציע סכום שמכבד את עצמו עבור העבודה? * שיעול שיעול * נאא, כנראה שאף אחד. |
![]() |
# 8 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
# 9 |
Permanently Banned
|
בטח מעצבים בני 12 ככה מעצב רציני לא היה משאיר עבודה לא גמורה...ואני מכיר מעצבים רציניים שיעשו עבודה יפה ב100₪ אז זה ממש לא קשור לכסף אלא לרמה של המעצב ולדרישה של הלקוח.
|
![]() |
# 10 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
|
|