|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Rar.co.il
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש לעיצוב אתר של חברת שירותי אינטרנט
שלום,
דרוש עיצוב לספקית שירותי אינטרנט שיכלול: דף ראשי (PSD). דף משנה (PSD). סמל מסחרי (לוגו-PSD). צריך מעצב בעל ראש פתוח ומקוריות להכנת הסקיצה הראשונית שתשלב יחד בדף הראשי את הרעיון של פיתוח אתרים ותוכנות לצד אחסון אתרים. במידה ואתם חושבים שאתם מסוגלים לעשות זאת (ולא, אני לא מתכוון שתעשו 4 קופסאות באמצע האתר שעל אחת כתוב שיווק, על השנייה בנייה על השלישית אחסון וכו...) צרו קשר בהודעה פרטית ושלחו דוגמאות לעבודות אחרונות שביצעתם (בלי לשאול מה התקציב בבקשה). נ.ב במידה והמעצב שיבחר לעצב את האתר יהיה מעוניין להמשיך ולעבוד יחד איתנו (תמורת תשלום כמובן) הוא יקבל את ההצעה לאחר סיום עבודת העיצוב (אנו יכולים לספק הרבה עבודה למעצבים, הרבה מאוד). הערה נוספת: לא יהיה קרדיט למעצב באתר (כמו שרובכם נוהגים לשים בחלק התחתון), אולי רק אם אתם רוצים שנשים קרדיט שאומר "עוצב ע"י -שם פרטי-".
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 19-08-06 at 22:41.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואיך אתה מצפה שמעצב יעצב עבורך אתר שלם בלי לדעת כמה הוא יקבל אפילו? אגב- במידה ויש לך תקציב הגיוני שלח הודעה פרטית או שתצור קשר באמצעות הרכים בחתימה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | ||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
כמובן שאני יודע שאני צודק, אז נחסוך ונצטט: ציטוט:
ציטוט:
ובכלל, פה זה המקום היחיד שאני מציין את זה, אני לא מכיר מישהו שמוכר עיצובים בלי דפי משנה. ציטוט:
פעם אחת אני מבקש, תפעלו לפי הדרך שביקשתי: במידה ולדעתכם אתם מספיק מוכשרים כדי לשלב באינדקס אחד את שני הנושאים תשלחו דוגמאות לעבודות שלכם בפרטי, אולי תקבלו אפיון ואז תשלחו הצעת מחיר. *מי שלא מבין מה הבעיה לשלב בין שני הנושאים: אני לא מתכוון שמצד אחד יהיה בלוק עם שלוש חבילות אחסון וחלק אחר יהיה מידע על פיתוח אתרים אלא שמי שיכנס לאתר יבין תוך שניות ספורום שמדובר בחברה שמספקת מגוון שירותים משני הנושאים.
![]() |
# 8 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|