הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 23-08-06, 14:53   # 1
satcard
חבר חדש

מיני פרופיל

satcard לא מחובר  

בעיה עם זכויות יוצרים של בעל אתר מי צודק ומה עושים ?

יש לי בעיה עם החוזה לבנית אתר שהמתכנת לא רוצה לחתום וזה הסיפור.
אני בעל האתר יוזם הרעיון לצורך העינן מדובר באתר למכירת סירטוני סקס עם אפשרות לתת לאנשים להעלות סרטים שלהם ולמחור.
זה אתר יחודי שאין כמוהו בארץ לפחות לפי בדיקות מקיפות שעשיתי (כמובן שאיפיון האתר בדוי בכדי לא לחסוף את הרעיון).
באתר יהיו גלריות של כל סרטוני הוידאו עם אפשרויות רבות ולא נפרט את האיפיון זאת לא הנקודה.
מצאתי מעצב שמוכן לחתום על החוזה כפי שנתתי לו ומצאתי מתכנת שמוכן לחתום על החוזה אבל הוא מתעקש על סעיף אחד לא לחתום.
אני ביקשתי בחוזה שאסור על המתכנת למחור את אותה מערכת ואותו תיכנות שהוא בונה לי ללקוחות אחרים ולאותו רעיון, כלומר אסור למתכנת לאחר שסיים את העבודה והאתר שלי התחיל לעבוד אסור לו למכור למישהו אחר את האתר כי אני לא רוצה שיהיה מצב שהמתכנת יעשה לי את התיכנות אני אשלם לו ולאחר כמה חודשים הוא יימצא אנשים אחרים שימחור להם את האתר והרעיון.
אני הבנתי שזה גניבת זכויות יוצרים שאלתי פעם שאלה דומה כזאת בפורום עם מותר לי אפילו שאני לא המתכנת לקחת אתר קיים ולעשות אתר זהה ואמרו לי שלו ומה שהמתכנת אומר שהוא לא מוכן לךלחתום על החוזה כי הוא רוצה למחור את האתר שהוא עושה לי לאנשים אחרים באותו תחום שלי ולעשות להם אותו אותר עם אותם אפשרויות ואותו מניו ורק את העיצוב לשנות הוא גם מצהיר שזאת כוונתו ולכן לא מוכן לחתום בחוזה.
בנוסף למרות שאני משלם למתכנת והוא עושה לי עבודה לפי הדרישות שאני אומר לו הוא אוסר עלי להשתמש בקוד של התיכנות למטרות אישיות אחרות הוא אומר שהזכויות לתיכנות הם שלו אבל הרי אני קונה ממנו את התיכנות ויכול לעשות מה שאני רוצה עם זה למטרות האישיות שלי.
שאלתי מה עושים האם לחפש מתכנת אחר האם הוא צודק האם אני צודק ?
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום