הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > עיצוב וגראפיקה

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 22-08-06, 22:24   # 1
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

איפה מתחילים?

שלום,

בזמן האחרון התחלתי להתעניין בעיצוב גראפי (לא רק אתרים) ורציתי לדעת, איך להתחיל?
התחלתי לקרוא מדריכים באתרים שמדברים איתך על מברשות, שכבות, תשמתמש בכלי הזה ותשתמש בזה, רק כנראה שהם שכחו שמתחיל לא יודע מזה מברשות, שכבות וכו...

אני מעוניין לקבל אתרים שמלמדים אותך על הכלים והשימושים שלהם מאפס, לא אתרים שמתחילים ללמד אותך בהנחה שאתה כבר מכיר את כל הכלים. אני לא מגזים, אני לא מבקש אתרים שילמו מישהו להיות מעצב, אלא לפחות לשלוט בסוגי הכלים והשימושים בהם, משם אפשר לנסות להמשיך לבד.

תודה לעוזרים.

Reply With Quote
ישן 22-08-06, 22:31   # 2
opie
חבר בקהילה

מיני פרופיל

opie לא מחובר  

עזוב מדריכים...
אם עוד לא התחלת לגעת בתוכנה, תכין מסמך חדש 500 פיקסלים על 500 פיקסלים, תתחיל לקשקש רק כדי להבין מה כל כלי עושה
תסתכל על עבודות או עיצובים אחרים תסתכל לראות אם אתה מבין איך לעשות את זה
ברגע שיש לך את הידע הטכני, נשאר רק הנסיון...
תסתכל טוב על עיצובים אחרים ברמה גבוהה כדי לדעת איך בנוי עיצוב, מה עושה את העיצוב יפה.
בעזרת הנסיון תלמד להקפיד בעיצוב על סימטריות, לדעת איזה צבעים מתאימים בעיצוב ומשתלבים ביחד... והכי חשוב לדעת לשפוט את העיצובים שלך ולדעת מה מיותר ומה לא מיותר בעיצוב
ישן 22-08-06, 22:39   # 3
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי opie
עזוב מדריכים...
אם עוד לא התחלת לגעת בתוכנה, תכין מסמך חדש 500 פיקסלים על 500 פיקסלים, תתחיל לקשקש רק כדי להבין מה כל כלי עושה
תסתכל על עבודות או עיצובים אחרים תסתכל לראות אם אתה מבין איך לעשות את זה
ברגע שיש לך את הידע הטכני, נשאר רק הנסיון...
תסתכל טוב על עיצובים אחרים ברמה גבוהה כדי לדעת איך בנוי עיצוב, מה עושה את העיצוב יפה.
בעזרת הנסיון תלמד להקפיד בעיצוב על סימטריות, לדעת איזה צבעים מתאימים בעיצוב ומשתלבים ביחד... והכי חשוב לדעת לשפוט את העיצובים שלך ולדעת מה מיותר ומה לא מיותר בעיצוב
האמת שבכללי אני לא אוהב מדריכים, אך לא חשבתי על דרך בה אוכל להכיר את הכלים (כולל פילטרים וכל הדברים האלה..). אבל כן, אפשר באמת לנסות אותם אחד אחד והלתחיל ללמוד בקטע הטכני מה כל אחד עושה. ללמוד מעיצובים אחרים זה מעולה, למרות שיש הרבה שחושבים שזה לא טוב (אני גם תומך בלימוד תיכנות ממערכות אחרות- ככה אני התקדמתי)

תודה רבה על התגובה המפורטת.

Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום